設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[後級擴大機] 冇錢人新舊箱照開CDP+後級 (已加簡單聽感)

銀級玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

開埸白當然系感激76台比我認識到你哋啦 之後紧糸到泰大師兄啦 由頭到尾睇住小弟,今日夜了睇住相先 ,土炮CD机及老麦後級回避吓先。再簡單啲講一開机有惊喜高中頻全勝,祗系低頻比老麦差少許,經泰師兄過料調整後即時嘩一聲,,,,有料到 。另题外話小弟在本台都有一段時間祇系分數片低,各師兄一定明白。加分啦,聽感100小時後再上

評分

參與人數 19威望 +236 金錢 +236 收起 理由
FrancoL + 6 + 6 超正!
billy829 + 10 + 10 超正!
momolee + 10 + 10 超正!
kc275 + 10 + 10
pac + 10 + 10
timmy + 10 + 10
keke323 + 20 + 20 一定要加分
beginners + 10 + 10 超正!
HenryHou1 + 10 + 10 超正!
fm31331 + 10 + 10 超正!
3g184 + 10 + 10 精彩報告
beerboy + 10 + 10
kelvinchan + 10 + 10 點可以唔加分!!
xerxeshowie + 10 + 10 精彩報告
jason1969 + 50 + 50
喜喜天使 + 10 + 10 精彩報告
tomtomsuccess + 10 + 10 精彩報告
terryc + 10 + 10 一定要加分
wantf1 + 10 + 10

查看全部評分

窮人多嗜好

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

換完又換,金>麥>金>>>>>>>有錢真好,勁呀CHING

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
hinh200hk + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

真……高人現身了

麥老西配山葉已經少有,麥金合壁配山葉印象中係唯一
我愛"山葉"~ 窮入門、有聲出的垃圾小系統~
http://www.post76.com/discuss/vi ... &extra=page%3D1

銀級玩家

wantf1 發表於 2015-8-21 00:39
換完又換,金>麥>金>>>>>>>有錢真好,勁呀CHING

祇系换左土炮CD机,老麦後級未换,因家中阻力大回避吓,等時机好轉時再回巢
窮人多嗜好

銀級玩家

terryc 發表於 2015-8-21 00:42
真……高人現身了

麥老西配山葉已經少有,麥金合壁配山葉印象中係唯一{:6_121 ...

大師兄,毛講呢啲啦,有時間記得過呢睇吓,
窮人多嗜好

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

嘩, 你好識唔識, 識泰L巨大, 因住日日洗大.

評分

參與人數 5威望 +50 金錢 +50 收起 理由
timmy + 10 + 10
keke323 + 10 + 10 又有新朵~
3g184 + 10 + 10 一定要加分
terryc + 10 + 10 下~

查看全部評分

CDP: Lite CD22
AMP: Denon PRA 1100, POA 4400 MONO BLOCK
SP: JBL 4312A
PC, SC, IC 丐幫雞線
CAS: i5 ASUS STX

一生追求冷硬標

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

tomtomsuccess 發表於 2015-8-21 00:51

好大機會呀
http://www.post76.com/discuss/vi ... &extra=page%3D1

銀級玩家

tomtomsuccess 發表於 2015-8-21 00:51

師兄有所不知,我連凉都冲迷添,但在路程呢講行短左先攞命。
窮人多嗜好

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

hinh200hk 發表於 2015-8-21 00:59
師兄有所不知,我連凉都冲迷添,但在路程呢講行短左先攞命。

行兩步就到位,到達師兄你目標啦

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

鉑金玩家

hinh200hk 發表於 2015-8-21 00:50
大師兄,毛講呢啲啦,有時間記得過呢睇吓, 一

如果有位,預埋我...
2000+M6000...真喺好想一試