設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主:

[足球] 阿仙奴2015-2016球季廠迷吹水帖(英超聯後上得亞軍)

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

曼城都贏唔到維拉, 大家都仍然同分!
維拉由前兵工廠球員加特帶隊, 即刻有一分落袋!

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Fabregas 發表於 2015-11-9 02:05
基奧特啲頭搥威力無得頂, 一個已經撞散哂熱刺後防!
佢入唔到波, 未能幫球隊贏波好可惜!
迪布基又傷? 唔係 ...

右路真係廢左咁濟, 唔輸已經執返身彩
迪布基表現唔係咁掂, 不過傷出都唔用張伯斯, 雲加對佢冇哂信心  

中前場冇左禾仔, 張伯倫同藍斯真係弱左好多

1萬

13萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章

leo25 發表於 2015-11-10 01:06
右路真係廢左咁濟, 唔輸已經執返身彩
迪布基表現唔係咁掂, 不過傷出都唔用張伯斯, 雲加對佢冇哂信心  

祖爾甘保完全唔識踢翼咁,成條右路廢哂, 原來搵左腳奧斯爾踢右翼拐中路傳中高波去搏懵係最有效!!張伯斯連後備上陣冇, 真大 鑊!

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
堅持一夫一妻制 + 1

查看全部評分

1萬

13萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章

國際賽期抖返下, 今晚英超聯又嚟嘞! 11月21日作客西布朗, 贏咗就升上榜首! 尾場如果利記生性令曼城失分就可以坐正一哥位!

評分

參與人數 1金錢 +1 收起 理由
堅持一夫一妻制 + 1

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

朗 發表於 2015-11-21 19:56
國際賽期抖返下, 今晚英超聯又嚟嘞! 11月21日作客西布朗, 贏咗就升上榜首! 尾場如果利記生性令曼城失分 ...

利記真係贏咗曼城, 但兵工廠亦輸咗俾西布朗, 估你唔到李斯特城上榜首!
最慘高基連傷出, 出隊長阿迪達結果會點睇戰果就知!
今季阿迪達同迪布基變成兵工廠雙剎!

1萬

13萬

白鑽玩家

Fabregas 發表於 2015-11-22 22:52
利記真係贏咗曼城, 但兵工廠亦輸咗俾西布朗, 估你唔到李斯特城上榜首!
最慘高基連傷出, 出隊長阿迪達結果 ...

防中袛好靠法明尼! 阿迪達如果唔傷出, 可能由佢射十二碼為求將功補過決心大的, 執返一分未定!

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
堅持一夫一妻制 + 1

查看全部評分

鉑金玩家

朗 發表於 2015-11-22 23:23
防中袛好靠法明尼! 阿迪達如果唔傷出, 可能由佢射十二碼為求將功補過決心大的, 執返一分未定! ...

12碼應該係阿迪達射, 但唔包佢唔會銑腳!
防中除法明尼, 今年一月買咗個波蘭年輕防中比歷, 試下佢得唔得?
另外有傳會回收外借候城防中希頓, 佢會唔會係另一個高基連?

1萬

13萬

白鑽玩家

Fabregas 發表於 2015-11-23 22:10
12碼應該係阿迪達射, 但唔包佢唔會銑腳!
防中除法明尼, 今年一月買咗個波蘭年輕防中比歷, 試下佢得唔得?
...

咁阿迪達佢好彩嘞, 如果唔係, 老烏+射失十二碼, 咪雙重黑仔!!

評分

堅持一夫一妻制 + 1

查看全部評分

1萬

13萬

白鑽玩家

12月9日歐聯分組賽生死戰,作客奧林比亞高斯, 至少要入兩球至出到線! 搞掂!!{:9_408:}

評分

堅持一夫一妻制 + 1

查看全部評分

鉑金玩家

朗 發表於 2015-12-10 05:20
12月9日歐聯分組賽生死戰,作客奧林比亞高斯, 至少要入兩球至出到線! 搞掂!!  ...

作客奧林比亞高斯靠基奧特帽子戲法贏3:0晉級16強, 真係發夢都估唔到!
情況有啲似十幾年前作客米蘭聖西路大炒國米5:1!
不過16強對手就算唔係巴塞, 皇馬, 對住馬體會, 狼堡或辛尼特, 都係行人止步!