設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

slche2001 嚴重遺規

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
幫我舉報版主,午安

爛口過你 http://post76.hk/forum.php?mod=v ... p;extra=&page=6

slche2001 發表於 2015-8-9 11:09
    其實一直覺得你呢位仁兄講野都幾無品, 你唔搵人地去搵就話人白痴死窮鬼, 駛唔駛咁話人呀, 你唔買就代表你 ...

其實一直覺得你呢位仁兄講野都幾無品, 你唔搵人地去搵就話人白痴死窮鬼, 駛唔駛咁話人呀, 你唔買就代表你好清高? 眾人皆醉我獨醒? 我覺得你係仆街冚家鏟早死早著作變態佬囉.......

都係嗰句, 家教唔係人人有, 但你一定係無嗰個囉....

賤種生賤種.......

你真無家教,喺度搞事小心被封鎖,蠢蛋早已舉報
做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

1萬

白鑽玩家

老而不

果日實情係甘樣, 我行完hifi展,  人流在UMG最多, 在環球金碟$200三張 死未.....你們仲唔死一貼忍唔住就打左怡幾惹火下的說話,
事實場內有得賣的, 好多都是4字頭. 有些細number我在中環, MK都見到.
那個真是去找的也是白痴.
是真的有好多人去翻, 找好number , 不過好多人翻完之後放底. 唔只UMG, 沒number的明達都是甘樣, 旺丁不旺財.

HK$200 蚊3只是好吹引人, 仲有果D 垃圾王.
我在外面望左一陣, 認真地說:
真是好似一堆白痴的死窮鬼在盼望找到合心意的戰利品, 但什麼都沒有.

本身只是當是說說笑. 文字粗俗中帶驕箸, 卻未至於卑賤.  不過未幾就有這樣的回覆, 以祝君召早日中伏, 家道終亡的人身攻擊留言.
大圖可在這裡.

事後已有一些版主hide左佢的留言了, 也hide走我其中一個可以引起罵戰的回復.

平心靜氣的我甘樣諗, 你反串我話人地在場內掃到平野是天公地道, 或者其他串法都ok,  我都預左.
不過我無預你甘樣人物攻擊為主.呢樣係令我幾唔滿意的地方.

我都有收到佢的PM, 反問我自己想就是不是可以因自已喜好而隨口加上"走狗"來形容.
PM沒有回, 因為道德這種話題, 真是可論之千日而無一結. 在CD區甘耐, 我用字評得得最多的都只是唱片質素, 而對人還是比較客氣. 我信不少區內玩家朋友都知.

如果覺得 A做得唔好, B就可以加倍還牙指責, 引起事件可以進一步惡化為優質家庭教育之道的話,
只能說我真是沒什麼家教可言了.
還是好音樂最好.

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

應該佢火遮眼 找別人發洩完結.....

點知離譜到喺留言鬧我同kl122002

無人叫你睇別人帖子,又唔喺指名道姓話你壞話......簡直自作孽,不可活

做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

二位少安無燥, 一時口誤已經過去左, 需要屏蔽的帖子亦已經處理, 過左去就算啦, 大家都唔洗放心上, 開心吹水就好了!!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Cheong448 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.