設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Cheong448

[香港影音玩樂展] 環球金碟$200三張 死未.....你們仲唔死

1萬

白鑽玩家

老而不

Cheong448 發表於 2015-8-7 19:10
點斬.....賣剩遮

未必的, 我年年都是last去,
反正D野會入我手就入我手, 無左就唔理lo
還是好音樂最好.

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

kl122002 發表於 2015-8-7 19:16
未必的, 我年年都是last去,
反正D野會入我手就入我手, 無左就唔理lo  ...

睹太細 搏負碌
做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

都吾知仲有幾多24k金碟數量存貨
愛情陷阱 暴風女神秘 霧之戀 愛的根源
E4隻有無show出嚟

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Cheong448 發表於 2015-8-7 19:10
點斬.....賣剩遮

受惠有興趣想買個d碟之人士

1萬

白鑽玩家

老而不

Cheong448 發表於 2015-8-7 19:22
睹太細 搏負碌

順便省錢.

今天應會去兩次? 原本今晚都打算去, 只是收工收得太晚了,
明日擔心下午太多人,
週日是用來殺科.
還是好音樂最好.

1萬

白鑽玩家

老而不

衰仔樂園 發表於 2015-8-7 19:25
E4隻有無show出嚟 ...

由一D熟老世口中得知, 好多呢D CD在倉壓貨, 最好賣的都賣左, 算了, 反而是中間有實力又唱得但炒得的一批最唔賣得.
事關追果D歌手的人都是理性派, 一只起兩只止. 再多都唔會入.  

有代理想迫店方食呢D死蟹, 結果真係因為搞到唱片公司, 批發, 店方3個關係好差,
聞說有一段日子某店方仲搞回流貨, 當然是集中在個別歌手最多, 轉手之間將多人要的入港, 而少人要的迫出去, 做個條order數,
甘樣做當然會穿崩了, 成功的是終於甘樣迫到D死蟹唔再迫人食, 只好借呢D場合散尾.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
衰仔樂園 + 10 + 10

查看全部評分

還是好音樂最好.

星級玩家

衰仔樂園 發表於 2015-8-7 19:25
E4隻有無show出嚟 ...

你講果4隻,今天關門前只剩下幾隻霧之戀,明天請早。

評分

衰仔樂園 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

白鑽玩家

danny.chan~羊爸抱羊B.唱兒歌~

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

CPU 發表於 2015-8-7 19:11
有些是有編號的如陳慧嫻秋色!

引得鵝呀.....

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
Cheong448 + 10 + 10 綿羊兄唔夠錢找,用你身上羊毛.....來填數.
ernietse + 10 + 10 Let's go~go~go!!!

查看全部評分

星級玩家

我都忍唔住,要爆喇,因為與復黑王差不多售價,結果恰埋眼,每款掃三隻,好彩可簽卡。現在回家才覺膊頭隱隱作痛。

評分

dc903 + 10 + 10 勁!!!

查看全部評分

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

CPU 發表於 2015-8-7 21:34
我都忍唔住,要爆喇,因為與復黑王差不多售價,結果恰埋眼,每款掃三隻,好彩可簽卡。現在回家才覺膊頭忍忍 ...

每款3隻米......
(Post76 Android 手機版送出)