設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: goluchan.

[流行曲] 環球 高清音樂 24bit/96kHz Alan 愛的根源 霧之戀

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

kl122002 發表於 2015-8-4 19:35
都係一句, 要死的咩牌都死....

原來你是冒牌''摸牌''卡殺手 你咁燥火 啲卡一定短命 節哀順變

是否黃金買
做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

1萬

白鑽玩家

老而不

窮小子 發表於 2015-8-4 14:02
☆★ 我睇法 有少少 5認同...

01.  我個人 用咭習慣,  有入無出,  用爆 換第 2張,    ...

可能是我對電腦子用品有種神奇力量吧?
次次買電腦都壞, 燒底板, 死CPU, 死display, 真是換3次機先有一台正常.
最瘋狂果次連sale都唔信, 在店內一入手開機, 腦場用左半個鐘的F牌筆電即死HD....

好彩沒在hifi發生這種事
還是好音樂最好.

1萬

白鑽玩家

老而不

Cheong448 發表於 2015-8-4 19:39
原來你是冒牌''摸牌''卡殺手 你咁燥火 啲卡一定短命 節哀順變

是 ...

是在灣仔腦場入手的, 我好少去黃金.
惡到....幫人買都死卡

所以, 唔知你當講笑定咩了,
D朋友找我去腦場買野, 就是為了避我看中的那個.
還是好音樂最好.

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

kl122002 發表於 2015-8-4 19:46
是在灣仔腦場入手的, 我好少去黃金.
惡到....幫人買都死卡
同一間買巧邪, 死卡唔講得笑

灣仔多出死貨死價貨

去黃金買點都唔會死去邊......試過一次死了,走去辦公室維修部換貨{:9_427:} 趨建辦公室
做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

1萬

白鑽玩家

老而不

Cheong448 發表於 2015-8-4 19:53
同一間買巧邪, 死卡唔講得笑

灣仔多出死貨 是貴死價貨

我去黃金入手的死亡率是200%,
試過同日(排前面的買左一筒CD(50只)) 當我第2日去換貨時, 都見到果位小姐, 話D碟有10只燒唔到野....
如是者, 我換左3次先至有一張撐到半年.

灣仔好少少, 面中率95%.
落WC便好多, 坐叮叮來回都只是HK$4.6, 平過去SSP好多.

我手氣甘樣,
得閒在會場碰下 呢D SD卡錄音的話....

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Cheong448 + 10 + 10 你玩卡仔,卡仔玩你

查看全部評分

還是好音樂最好.

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

kl122002 發表於 2015-8-4 19:44
可能是我對電腦子用品有種神奇力量吧?
次次買電腦都壞, 燒底板, 死CPU, 死display, 真是換3次機先有一台 ...

原來電子產品殺手

例如:有些人命帶尅金,永世不能揸車,否則撞車受傷

你五行可能命中水多.....五行命中火是屬電

水尅火.....

或者你的手多濕氣或靜電重

1萬

白鑽玩家

老而不

Cheong448 發表於 2015-8-4 20:02
原來電子產品殺手

例如:有些人命帶尅金,永世不能揸車,否則撞車受傷

我只手反而要得閒抹cream 最乾是我對玉手.

唉, 有時D野, 就是說不出的門戶不相對.
還是好音樂最好.

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

kl122002 發表於 2015-8-4 20:29
我只手反而要得閒抹cream 最乾是我對玉手.

唉, 有時D野, 就是說不出的門戶不相對.  ...

電視維修員朋友說家住範圍有家居地磁影響.....

就其是電視機或電腦畫面側邊會有撻....綠色撻嘢出現

http://hk.apple.nextmedia.com/su ... t/20150618/19187778

1萬

白鑽玩家

老而不

Cheong448 發表於 2015-8-5 07:09
電視維修員朋友說家住範圍有家居地磁影響.....

就其是電視機或電腦畫面側邊會有撻....綠色撻嘢出現

果D唔係叫"上磁" 嘛?
還是好音樂最好.

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

kl122002 發表於 2015-8-5 08:21
果D唔係叫"上磁" 嘛?

你在地球上住,咪''地磁''多人識嘛......唔通落地獄叫''下磁''