設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 大玩偶

[請教] 邊到試喇叭唔會俾人白眼 ?

進階玩家

要俾左錢先有得試 ...<==我以前響有蛇大廈某層都目睹真有其事,有年青既一男一女問個sale話想試部千幾蚊既dvd機,個sale就係話比左錢先有得試,我重好記得當時個女仔話唔試過點買,跟住嘈左幾句就走左,之後個sale就話買千幾蚊野都要試,試完又唔係買,咪好唔得閒,

呢間鋪而家重響度,

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

8X年代拉閘放狗添呀...

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

E家已經濕濕碎,望佢兩眼即刻龜縮...

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

試喇叭一定唔好去友x 呀!

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

唔通我去買野果陣要扮大陸佬...

夾住個腰包... 平頭look ...

仲要講 煲冬瓜 !
Display : Samsung QA55Q7FAM
AMP : Denon X6400
C: MK 750
LR : MK 750
SR: MK SUR55
WF: JL F110
Player : Sony X800
MDP : Egreat A11
Console : PS4 Pro , Switch
Screen : OS 80
PJ: BenQ W2700

進階玩家

好難憑外表衣著去判斷一個人有無錢,

1萬

三潮玩家

76 榮譽版主勲章76星級影音勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

小弟家貧.....一身寒酸氣...

但又想試下D 傑士喇叭 ... RB51... RC52...RS42 ...

Sunfire 12" ... 威力登... 等...

請問邊到試最好呢...

9成9 試完我就會走...唔會即刻買...

因為有排儲錢 ..{:6_146: ...
大玩偶 發表於 2009-10-13 11:38

Ching,你要聽傑士+Sunfire 12"及威力登,基本上喱道好多Ching都有,你不如試吓問吓喱道D Ching 可唔可以比你上去聽啦
My E-mail:rlwk2009@post76.com
Projector:Sony VPL-VW260ES
Screen:OS Pure Mat II EX 90   
AV AMP:RX-A2040
POWER AMP:Emotiva XPA-5
BDP:Panasonic DMP-UB400
前置:Dali ikno 5 mk2
中置:Dali vokal 2 m

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔通我去買野果陣要扮大陸佬...

夾住個腰包... 平頭look ...

仲要講 煲冬瓜 !
大玩偶 發表於 2009-10-13 16:56

正正就係要大陸佬至岩呀!

進階玩家

試喇叭一定唔好去友x 呀!
skhgc 發表於 2009-10-13 16:55

絕對認同, 我去步驚雲個會到試喇叭, 試到第三對, 已有面色睇, 愛理不理, 如果不是後來決定買對ikon2, 他都不會變回人樣, 後來都有少少覺得有d對不起tst風集個sales, 他之前的服務真是很好, 他將d喇叭左move右move, 試完一對又一對, 又不會好似隻bee咁, ikon2都是它介紹給我, 在此實在要多謝他, 只不過少的想平幾百元..............

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

如果服務好 ! 貴少少我都會係百記 / 豐記 買 ...

至少你地明碼實價...

我買對 120mx ...

一開價 $35xx ...

好彩我做足功課 .....一足格左價..... 條友先死死地氣平到 $29xx ....

唔q 知...真係會買貴.... 係華x  買...
Display : Samsung QA55Q7FAM
AMP : Denon X6400
C: MK 750
LR : MK 750
SR: MK SUR55
WF: JL F110
Player : Sony X800
MDP : Egreat A11
Console : PS4 Pro , Switch
Screen : OS 80
PJ: BenQ W2700