設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Cheong448

[流行曲] 唔買襯手 Sukie S 第三版明天上架。又要破財,兄弟姊妹 昇級版

銀級玩家

小弟簽名會當晚問過PATRICK,話會出SACD,但未必有bluray audio....
我等緊24BIT 版做長頸鹿中

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
jack85 + 10 + 10 太好了
Norman + 20 + 20 一定要加分

查看全部評分

星星專家

已由管理人員確認證真正身份

wing8032 發表於 2015-7-26 11:52
小弟簽名會當晚問過PATRICK,話會出SACD,但未必有bluray audio....
我等緊24BIT 版做長頸鹿中{:1_2 ...

一切。。。隨緣吧

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
jack85 + 10 + 10 絕對認同
Norman + 50 + 50 絕對認同

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

SukieS 發表於 2015-7-25 23:34
8月7-9日
香港高級視聽展 中推出 限量300隻獨立編號黑膠 。。。我Sukie S保証 絕對不會翻印!!!!!!!!!!嘻 ...

雖然 限量300隻獨立編號黑膠 。。。有些76網友們擔心無貨 而被無良炒家搶哂

在視聽展中我們南亞裔排隊黨打尖又插隊

為有靠自己運氣買唔買到
做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Waiting for SACD

星星專家

Cheong448 發表於 2015-7-27 08:34
雖然 限量300隻獨立編號黑膠 。。。有些76網友們擔心無貨 而被無良炒家搶哂

在視聽展中我們怕 ...

不會吧?!不會有排隊黨吧

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

SukieS 發表於 2015-7-27 15:03
不會吧?!不會有排隊黨吧

可能你對XX展入世未深,你還未見過太瘋狂的集郵者.......唔信,你問吓鄧生健泓,他是知道

有好像前幾日動漫節一樣有排隊黨,最後某76網友買唔到心頭好

那班排隊黨正是大炒家號召返來收集戰利品

不喜勿插
做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

星星專家

Cheong448 發表於 2015-7-27 18:56
可能你對XX展入世未深,你還未見過太瘋狂的集郵者.......唔信,你問吓鄧生健泓,他是知道

有好像前幾日動漫 ...

的確對炒風排隊黨了解不太深

星星專家

Cheong448 發表於 2015-7-27 18:56

有好像前幾日動漫 ...

其實我們都需要大家的意見。。。
不妨直說 各位的期望。。
不要怕,只需講,我們都很希望能為大家做得到
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Krizzzz + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

星星專家

babuwa 發表於 2015-7-27 11:58
Waiting for SACD

如果沒有呢?!我說如果而已
(Post76 Android 手機版送出)

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

jack85 發表於 2015-7-25 18:00
聽左 la Norman 兄!
我超鐘意《心寒》! 唱得好有 feel!
另外《一生愛你一 ...

心寒好聽呀
如泣如訢重正
呢兩首都好少人番咩唱, 咁先有新鮮感
唔好成日聽黎聽去都係個D, 好悶

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
jack85 + 10 + 10 絕對認同
Norman + 20 + 20 絕對認同

查看全部評分