設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: hoyin13

[電源線] 升級喇叭線至 Inakustik LS-603 小報告

1萬

鉑金玩家

76 榮譽貢獻勲章76-FC 藍寶石勲章

flight 發表於 2015-7-22 00:23
3005又點睇?
有人放

唔好意思, 應該係話NES-3004 MK2先真.
呢條係今年5月先出的.

星級玩家

C兄,請問3004幾$?何處入貨?請PM。謝謝!

黃金玩家

ropresident 發表於 2015-7-22 00:45
唔好意思, 應該係話NES-3004 MK2先真.
呢條係今年5月先出的.

Ching 我都有睇你d毒文
沒記錯ching 係玩pmc?!
係既話點睇 pmc d低頻 係咪重質不重量?
聽開咩歌多呢
Ching 指點下
PMC Fact 8.

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

ropresident 發表於 2015-7-21 23:50
因為我既路程就係603 -> 603 DOUBLE RUN -> 1603 -> NEOTECH SAHARA , 2404 -> NEOTECH 3004 MK2.

而家 ...

原來條線只係出左兩月
Ching 可以麻煩 PM 3004 MK2 價錢嗎?
Marantz SA-8005 (IC: MPS/PC: Wilson's Audio Lab)
Oppo Sonica DAC (IC: Inakustik/PC: Oyaide)
McIntosh MA7000 (Wilson's Audio Lab/Wilmer)
Acoustic Harmony G1Y Sophia
B&W 804D3

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

LS-603 good!!! I am still using for bi-wire.

銀級玩家

Ching 可以麻煩 PM 3004 MK2 價錢嗎? x 2

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

ropresident 發表於 2015-7-21 23:14
Inakustik 1603, 我都差唔多賣左1年了. 603更加係玩唔到1年就賣哂.
始終2012年既產品, 唔及而家2015年既 ...

師兄!可以pm小弟價錢及何處嗎?
Thx

星級玩家

NEOTECH也算性價比超值之選,雖然你說新的未聽過!!!

603我也是打孖用,加多一條603最明顯係底音和控制力有提昇

不過唔知3004 MK2價錢,以現在603的價位,真係無投訴

1萬

鉑金玩家

76 榮譽貢獻勲章76-FC 藍寶石勲章

benbenjapan 發表於 2015-7-22 08:42
Ching 我都有睇你d毒文
沒記錯ching 係玩pmc?!
係既話點睇 pmc d低頻 係咪重質不重量?

師兄你真好記性,小弟都無咩點公開過而家用咩器材,咁都比你知道,利害!
小弟用緊PMC既twenty 26,PMC喇叭本身係重質亦重量既好喇叭(Fact 系列另計)。
不過要發揮到PMC低頻超強下潛力同力感,就唔係咁易做到。
要知道PMC雖然唔係難推或者大食既喇叭,但係對amp同線材都有一定要求,否則好難發揮到既深且闊亦有相當分析力既低頻。

不過好老實講,我amp同喇叭都係代理到買,係代理都出唔到好d既低頻,好明顯問題出自於線材。

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

想知特價後幾錢 x 2