設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[演唱會] 楊千嬅 – Let’s Begin Concert 2015 2DVD + Karaoke DVD

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
楊千嬅 – Let’s Begin Concert 2015 世界巡迴演唱會Live 2DVD + Karaoke DVD

細胞分裂再重組 脫胎換骨Let’s Begin  二十年major minor classics 盡出

最刻骨銘心的楊千嬅式情歌 回憶滿載 一次公開

DVD特別收錄:
Making of Let’s Begin 製作花絮
煉金術 / 飛女正傳 / 楊千嬅
隨碟附送52頁相集 / Mini Poster

上市日期: 10 / July / 2015 (星期五)

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

DVD: 1 (112 Min)
1. Overture / 勇
2. 狼來了
3. 數你
4. 小城大事
5. 原來過得很快樂 + 再見二丁目
6. 因為所以
7. 烈女
8. 當女飛俠愛上萬能俠
9. 處處吻
10. 色惑
11. 斗零踭
12. Overture
13. 出埃及記
14. 花與愛麗斯
15. 翅膀下的風
16. 少女的祈禱
17. 楊千嬅overture
18. E-714342
19. 冰點
20. 笑中有淚
21. 可惜我是水瓶座
22. 野孩子
23. 最好的債

DVD: 2 (103 Min)
1. 大傻
2.  私奔
3. 開大
4. 熱血青年 + 大激想
5. 抬起我的頭來
6. 飲酒思源
7. 好不容易遇見愛
8. 假如讓我說下去
9. 最後的歌
Bonus Feature:
10. 習慣失戀 (容祖兒 /楊千嬅)  
11. 終身美麗 (鄭秀文 / 楊千嬅)
12. 你最珍貴 (張學友 / 楊千嬅)   
13. 小飛俠 (周柏豪 / 楊千嬅)
14. 大激想 (陳奕迅 / 梁漢文 / 楊千嬅)
15.煉金術
16. 飛女正傳
17. 楊千嬅
18. Making of Let’s Begin (20’00)

DVD: 3  (Karaoke)
1. Overture / 勇
2. 狼來了
3. 數你
4. 小城大事
5. 原來過得很快樂 + 再見二丁目
6. 因為所以
7. 烈女
8. 當女飛俠愛上萬能俠
9. 處處吻
10. 色惑
11. 斗零踭
12. Overture
13. 出埃及記
14. 花與愛麗斯
15. 翅膀下的風
16. 少女的祈禱
17. 楊千嬅overture
18. E-714342
19. 冰點
20. 笑中有淚
21. 可惜我是水瓶座
22. 野孩子
23. 最好的債
24. 大傻
25. 私奔
26. 開大
27. 熱血青年 + 大激想
28. 抬起我的頭來
29. 飲酒思源
30. 好不容易遇見愛
31. 假如讓我說下去
32. 最後的歌
Bonus Feature:
33. 習慣失戀     (容祖兒  / 楊千嬅)
34. 終身美麗  (鄭秀文 / 楊千嬅)
35. 煉金術
36. 飛女正傳
37. 楊千嬅

高級玩家

佢唱快歌真係好唔掂,勁唔夠氣
CD同DVD兩者收錄到一忽忽咁,冇乜興趣

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

bluray 呢??
(Post76 Android 手機版送出)

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

BD  7月尾上市....

黑鑽玩家

期待!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Edict 發表於 2015-7-2 23:23
佢唱快歌真係好唔掂,勁唔夠氣
CD同DVD兩者收錄到一忽忽咁,冇乜興趣

年紀愈大愈唔掂, 自從上一隻之後已經敢再買.

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Hon 發表於 2015-7-4 19:56
年紀愈大愈唔掂, 自從上一隻之後已經敢再買.

聽friend 講,今次唱得好左同演唱會堅好睇,有d 期待。。。
(Post76 Android 手機版送出)

高級玩家

plam 發表於 2015-7-5 16:06
聽friend 講,今次唱得好左同演唱會堅好睇,有d 期待。。。
(Post76 Android 手機版送出) ...

我睇左,真心唔覺得佢唱得好好
自問要求唔太高

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

plam 發表於 2015-7-5 16:06
(Post76 Android 手機版送出) ...

難以相信....