設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[討論] 想同大家講下心底話..........唔岩聽就當冇聽過啦!!!!

1萬

三潮玩家

76 榮譽版主勲章76星級影音勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

支持小瑟,我都想講吓自己感想
POST 內其實應該除分享外, 討論吓,講吓玩法係好正常,但係 POST 內9成都係 PM 同 check pm又真係有點兒那個,(我都有樣嘢好唔明,你想知道邊度買點解唔直接私下 pm樓主,係要版面 pm搞到廿幾版都係PM 同 check pm,其實我哋只係嚴禁會員之間私下以任何形式兜售任何類形貨品或服務),有版友話佢個 post 都係咁啦,我只可以答你我只係一個為興趣而做嘅版主我都要揾食,你睇時唔代表我同時間睇到(到我睇時可能已經過咗 1,2 版),仲有你哋有時 pm得幾版好多時都有你啦,唔通死咕咕一見就足咩,不過點都好我都覺得自己太少時間上嚟做管理同回覆(轉咗工作冇計),希望嚟緊可以多 D 啦或希望版友如果覺得個 post 有問題歡迎直接 pm 我話我知~thanks

評分

參與人數 7威望 +740 金錢 +740 收起 理由
Einstein + 10 + 10
lamhokin + 10 + 10
alleelarry + 100 + 100 絕對認同
wil-wil + 100 + 100 絕對認同
fungl + 10 + 10
pac + 10 + 10
小瑟 + 500 + 500

查看全部評分

My E-mail:rlwk2009@post76.com
Projector:Sony VPL-VW260ES
Screen:OS Pure Mat II EX 90   
AV AMP:RX-A2040
POWER AMP:Emotiva XPA-5
BDP:Panasonic DMP-UB400
前置:Dali ikno 5 mk2
中置:Dali vokal 2 m

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

edison133 發表於 2015-6-28 20:17
Always support Post 76!

謝謝神兄, 你又係一個默默支持小弟的好友呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

rlwk2009 發表於 2015-6-28 20:19
支持小瑟,我都想講吓自己感想
POST 內其實應該除分享外, 討論吓,講吓玩法係好正常,但係 POST 內9成都係 PM  ...

謝九爺, 其實我都知大家都係搵食, 版務真係興趣來, 非常之多謝大家版主們無私的付出, 好難得可以有大家一直支持住76!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

大王一段話不慍不火, 果然有量度
(小弟自問冇如此量度)

評分

參與人數 2威望 +70 金錢 +70 收起 理由
rlwk2009 + 20 + 20
alleelarry + 50 + 50 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

alleelarry 發表於 2015-6-28 19:34
76-FriendClub 的確不是一件講就能做得到既事情,自己有幸成為團隊成員之一;目的也只有一個,就是為大家去 ...

LARRY兄實在為76出唔力

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
alleelarry + 50 + 50 謝謝支持!

查看全部評分

5萬

總版管

ctmk 發表於 2015-6-28 20:36
大王一段話不慍不火, 果然有量度
(小弟自問冇如此量度)

CTMK兄太過獎了, 心中有話, 都希望最終另大家明白我所想, 好多人都話76依家商業左, 事實的確係, 因為我地傾既野就係日日都同旺角班鋪家, 代理係唇齒相依既事, 自然會有人希望可以做下主角, 呢點我絕對明白, 但又唔好清一色只得一樣好, 其他就垃圾呢下最緊要, 所謂船大唔亞海, 每樣野都有捧場客, 冇絕對呢~~~

Post76玩樂網.

星級玩家

一句到尾,做大龍鳳揾食願者上釣,最梗要係交足入線費呀~{:9_436:}

鑽石玩家

小瑟 發表於 2015-6-28 20:41
CTMK兄太過獎了, 心中有話, 都希望最終另大家明白我所想, 好多人都話76依家商業左, 事實的確係, 因為我地 ...

明白科林係免費宣傳平台, 總有人心急想為產品/服務做勢, 難免有意冇意踩界博大霧, 唔守規舉就要警告兼執法.

5萬

總版管

hdconverter 發表於 2015-6-28 20:47
一句到尾,做大龍鳳揾食願者上釣,最梗要係交足入線費呀~

入線費, 你撈小巴架?
(Post76 Android 手機版送出)

Post76玩樂網.

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

hdconverter 發表於 2015-6-28 20:47
一句到尾,做大龍鳳揾食願者上釣,最梗要係交足入線費呀~

先生,抽水呀?咁唔滿意,咪喺度玩吖!{:9_422:}

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
lamhokin + 10 + 10

查看全部評分

Enjoy Music, Enjoy Life!!