設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 劉一舟

《神奇4俠》加長版 Extended Edition (實物圖在第四頁)

星級玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽VIP勲章

我唔做Smilies005

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 hand神 於 2007-5-23 21:15 發表
我唔做Smilies005

x2:lol
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

港版批發價約$92!!!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 劉一舟 於 2007-5-24 20:41 發表
港版批發價約$92!!!

劉大哥..我估你實買啦!Smilies012
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-5-24 21:29 發表

劉大哥..我估你實買啦!Smilies012

呢次迷兄你估錯了......;P  呢隻雖然係加長版但只有單碟,就算入都等佢遲啲真係出一加二集四碟版先啦,你慌佢到時唔會有加長片段睇咩!!!:D

高級玩家

原帖由 劉一舟 於 2007-5-24 21:32 發表

呢次迷兄你估錯了......;P  呢隻雖然係加長版但只有單碟,就算入都等佢遲啲真係出一加二集四碟版先啦,你慌佢到時唔會有加長片段睇咩!!!:D

港版得單碟我估係因為Disc 2係之前個版本 ge Disc 2,一早出左
相反美版未出過雙碟,所以將我地呢邊已出的花絮加番落去

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

尋晚借左隻F4戲院版比人,借比人之前諗住睇睇,點知一睇就收唔到科又重溫左,了起條死人根之後,今日見到隻加詳版,唉~~~終於都鬥唔過神話奇4俠~~~神奇4俠你......你...............好野!Smilies003 Smilies003 Smilies003

F4 1.jpg
F4 2.jpg
F4 3.jpg
F4 4.jpg

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

岩岩睇完加詳版 (註:加詳版比戲院版多20分鐘),感覺真係原整好多,交代既野亦都detail左,我自己就覺得唔錯勒!

係就係貴d,不過都無後悔買翻黎

記得多左以下既野,有錯請勿見怪,如發現更多請更正。

1. 開場時烈與Ben入韋特既大廈,加詳版係會經過接待處的。
2. 被太空風暴襲擊後加長了。
3. 交代原來帶上太空既植物標本都有變化。
4. 多了場韋特約見Sue既戲,韋特order Sue叫烈快d解決DNA變左種既問題 ,令Sue反感。
5. 在實驗室什物房整理野時,貨架上既貨跌落黎,烈第一時間飛身幫佢檔住,即係英雄救美呀。
6. Johnny搭lift,鄰居既女女一入lift就o益好熱跟住除衫,係一連幾個鏡頭都唔同女女添架。
7. 韋特吸取電制能量 (唔記得戲院版有無)
8. Ben睇與未婚妻既錄影片段。
9. 阿sue收信,見到其中一封要求他們用異能救人。
10. 韋特入國防部取火箭炮同冷凍器對付烈同Johnny
11. 放標本入模擬器做測試失敗。
12. 烈與Sue睇完星星跟住既談情戲,當中烈會變成x-men既狼人,勁搞野。
13. Ben經過盲妹既店鋪,原來盲妹係做雕刻的,仲幫阿Ben修飾個body,當然仲有鼓勵佢啦。
14. 韋特帶埋女女引誘Johnny兼離間佢。
15. 盲妹帶Ben去佢個義賣慈善地方,被Ben聽到原來黎買既人唔係質賞盲妹d作品,令Ben更加不開心。
16. Ben獨個兒o係坐河邊。
17. Johnny o係酒bar show off,點知反而被人奚落,終於知衰。
18. Last射水去韋特度,條水柱係直接由Ben射去定經烈至射到韋特身上呢?(一路都以為係前者添) 所以唔sure係咪唔同。

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

加詳左之後個推進係咪smooth左呢?

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

以前都有特別版 ga

???

豬豬俠又係 , 有個 2.1版