設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[影音配件] 左揀揀 右睇睇 Foundation MRS Rack 「到貨啦」

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

昨日一早同老婆睇完侏羅紀之後 就殺出萬惡之地 但個心已經係甘唸住個天花同av rack 首先同老婆食返餐美味嘅午餐先 跟住我就開始進攻個av rack 因為比較易攞到批文 經過一小時的午餐談判過程 她終於登出我最想聽的四個字 「好啦 好啦」 終於成功啦! 最終我地睇左3個牌子 Taoc Soildsteel Foundation 我就比較屬意Foundation!最後就比錢走人 而家等待送貨中!終於有真正av rack用啦!

評分

參與人數 12威望 +180 金錢 +180 收起 理由
momolee + 10 + 10 一定要加分
ykluk + 20 + 20 超正!
digiman + 10 + 10
pac + 10 + 10
ricoy288 + 10 + 10
kevinman + 10 + 10 超正!
MDLP + 10 + 10 一定要加分
stussywwy + 10 + 10
wadee + 10 + 10
mangyu + 10 + 10
jason1969 + 50 + 50
rlwk2009 + 20 + 20

查看全部評分

LG 65 E6P
Marantz 8802a
Lexicon RX-7
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
Focal Diablo & CC1008be
KEF T301 E301
MA RX-FX
Velodyne DD12+

7萬

白鑽玩家

全部頂級嘢 有$真開心

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sharkpigyu + 10 + 10

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

有錢人,真幸福
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sharkpigyu + 10 + 10

查看全部評分

黑鑽玩家

jason1969 發表於 2015-6-14 12:28
全部頂級嘢 有$真開心

同精神哥你比簡直小巫見大巫!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黑鑽玩家

神武光輝 發表於 2015-6-14 12:40
有錢人,真幸福
(Post76 Android 手機版送出)

邊度係有錢人!為左啲器材有個好位坐 逼不得已!其實真係好唔捨得用錢係個rack度!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

星級玩家

exchange everyday.....

76-FC 藍寶石勲章

sharkpigyu 發表於 2015-6-14 12:58
邊度係有錢人!為左啲器材有個好位坐 逼不得已!其實真係好唔捨得用錢係個rack度!  ...

師兄睇高丘係咪asr....架王係睇hf還是hs?
師兄冇揀架王真係明智…我用緊hf4…唔知係我唔識砌還是佢真係老喵燒蘇…每層柱接板竟然有力學問題…我唔識講…意思係要加彈弓介子否則迫唔實柱身joint位會回鬆…但原裝並冇彈弓介子這回事…自己加係冇可能既事會刮花板…聽説hs4又冇這問題,最慘我接手second hand問得邊個,假如全新二萬八番黎出啲咁既問題…我用黎練手刀都似………
foundation最穏打穏札!隨時地震都依舊企定定向度!高丘就真係唔識欣賞喇
吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小丑你真強

黑鑽玩家

chanherry 發表於 2015-6-14 18:34
師兄睇高丘係咪asr....架王係睇hf還是hs?
師兄冇揀架王真係明智…我用緊hf4…唔知係我唔識砌還是佢真係 ...

Taoc就睇asr ii soildsteel就睇左幾款 hf同hs都有睇 不過Soildsteel睇左一陣已經無乜興趣 唔知點解無乜性趣 之後一落地庫睇到mrs就已經好like 加上之前用過foundation 腳架已經幾有好感 其實我唔識分點為之好嘅rack 我都係上網睇評價同用家用後感 自己就睇外型同手摸下實唔實淨!加上有ching話Mrs屬於暖聲高音穩定唔吉 所以最後揀左Mrs!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黑鑽玩家

wadee 發表於 2015-6-14 19:08
小丑你真強

忍左好耐架啦wadee兄 我而家個rack根本超曬重!為左自己器材著想 忍唔住要換啦!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

sharkpigyu 發表於 2015-6-14 19:49
忍左好耐架啦wadee兄 我而家個rack根本超曬重!為左自己器材著想 忍唔住要換啦! ...

你爆晒棚
一早要換啦
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)