設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: jcttt

[Fans 曬蝶吹雞] 多多曬下心愛嘅早期版CD!!!

鑽石玩家

psb 發表於 2015-9-11 19:46
星期五晚,心情好...
鄭秀文之五 : Wonder Woman 大碟特別加強版 Boxset ( CD + VCD + 單曲CD Single +  ...

Wonder Woman 單曲CD Single, 收錄多首混音remixes 同 bonus tracks :

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 6威望 +60 金錢 +60 收起 理由
spencerchan1 + 10 + 10 超正!
tlsk + 10 + 10 超正!
jcttt + 10 + 10 一定要加分
ernietse + 10 + 10 i like the sticker
dc903 + 10 + 10 一定要加分
km3232 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

鑽石玩家

剛才再聽咗最新嘅Miracle裡面嘅C AllStar合唱新版,  但都係覺得Wonder Woman裡嘅原版音樂豐富很多 ...

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

鉑金玩家

psb 發表於 2015-9-11 19:08
曾慶瑜正呀,好欣賞她,  聽過佢好多歌,佢把聲好正,唔唱歌好可惜,好耐好耐以前千王之王女奸 ...

係呀!曾慶瑜把聲唱歌很好聽,很適合做歌手,但可惜出碟不多!再摷多佢一張大碟-------《一往情深》!!!

x

評分

參與人數 5威望 +50 金錢 +50 收起 理由
dc903 + 10 + 10 絕對認同
psb + 10 + 10 超正!
ernietse + 10 + 10 she still looks good nowadays
tlsk + 10 + 10 超正,一定要加分!

查看全部評分

鉑金玩家

psb 發表於 2015-9-11 19:14
曬多D Sammi啦師兄

我D Sammi都曬得七七八八喇!希望各位師兄摷多D出來曬!唔好停!!!果然又摷多張出來------《很受很愛鄭秀文》!!!

x

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
psb + 10 + 10 裡面首月亮星座超正!
km3232 + 10 + 10 超正!

查看全部評分

鉑金玩家

HURTS 2B HUMAN

psb 發表於 2015-9-12 01:12
剛才再聽咗最新嘅Miracle裡面嘅C AllStar合唱新版,  但都係覺得Wonder Woman裡嘅原版音樂豐富很多 {:6_122: ...

Hey~

呢三隻碟係專門share畀你嘅。

菲姨應該覺得自己慘不忍睹,哈哈哈哈哈……
好想拎畀佢簽名。

Debut:《王靖雯》

娘爆封面

銀圈T113首版

封底

2nd album:《Everything》

封面

都係T113銀圈版

封底

內頁,都係冇乜相,因為當年係低成本製作,不過而家,高價都買唔返...

3rd album:《YOU'RE THE ONLY ONE》

首版拎咗去美國mastered,不過隻碟唔好賣...

封面

mastered in the U.S.A版,碟面編排唔同後期嘅K1版

封底

內頁依然慳皮

x

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
psb + 10 + 10 精彩報告! 之前小弟都曬過...
jcttt + 10 + 10 超正王菲三寶!!!

查看全部評分

鉑金玩家

psb 發表於 2015-9-11 19:46
星期五晚,心情好...
鄭秀文之五 : Wonder Woman 大碟特別加強版 Boxset ( CD + VCD + 單曲CD Single + S ...

一直以來都很喜歡Sammi在華星時期的歌!這張精選金碟有很多多佢嘅大熱之作!《親爰的鄭秀文精選》!!!

x

評分

psb + 10 + 10 放不低/百份百啱feel時嘅 sexy look!.
ernietse + 10 + 10 so bad the cover looks terrible

查看全部評分

鉑金玩家

icq00000 發表於 2015-9-12 14:36
Hey~

呢三隻碟係專門share畀你嘅。

師兄尼三張王菲大碟超正!我只有一些較後期大碟!《流年》!!!

x

評分

psb + 10 + 10 同好呀!
ernietse + 10 + 10 she now looks so different than this

查看全部評分

鉑金玩家

王菲《只愛陌生人》!!!

x

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
psb + 10 + 10 超正星馬版!

查看全部評分

鉑金玩家

HURTS 2B HUMAN

1993年

菲姨踏上成……魔之路...

哈哈哈哈哈哈

其實1992年隻《coming home》,已經好致力擺脫村姑之名。

唔知點解,1993年好多大碟都送月曆。

1993年大碟《執迷不悔》,K1版

首批加送1993年月曆,超多sexy靚相

以前百花齊放,用心做碟,用心宣傳,用心唱歌...而家呢??有冇人隻條仔係邊個,曾幾何時,認錯咗為Joey Tang...

隻碟,包裝、歌書已經有人分享過,我就費事再影,影吓份性感月曆相先...後面有個座,可以架起,幾有心思。

January

February

March

April

May

June

July,佢首隻karaoke LD用咗呢張相做封面!

August

September

October

November

December

x

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
jcttt + 10 + 10 超正!
dc903 + 10 + 10 一定要加分
psb + 10 + 10 超正!超正!超正!超正! 超正!

查看全部評分

鑽石玩家

icq00000 發表於 2015-9-13 18:40
1993年

菲姨踏上成……魔之路...

哇!! 好正好索呀師兄...大飽眼福!請繼續多多曬D罕見極品呀!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jcttt + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分