設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[AV擴音機] 剛剛訂左Marantz AV8802a「終於到步」

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

終於將會擁有人生第一部純前級 雖然我自覺都唔平 但自從上次試完7702已經感覺非常良好 音樂性好好 睇戲亦好爆得 帶點點天龍嘅味道 本身想等龍仔同y仔嘅純前級先再作打算 但開始發覺自己越來越多演唱會Blu ray 原來我已經開始變到睇戲聽歌50 50 亦都開始執重聽歌方面 好啦 就試下馬仔啦!好啦 再見啦3040 希望我會幫你搵到個住好人家 我永遠不會忘記你帶比我嘅包圍感
訂完8802a 順便去執左10條xlr線同一條十仔xlr為我將來前後級準備 又成5位數啦 超級大出血呀今日

評分

參與人數 30威望 +348 金錢 +348 收起 理由
BillBill + 10 + 10 超正!
garywong6688 + 9 + 9 絕對認同
Let-Go + 10 + 10 一定要加分
Moliu216 + 10 + 10 超正!
ykluk + 20 + 20 超正!
momolee + 10 + 10
itoy2008 + 10 + 10 超正!
Krizzzz + 10 + 10 一定要加分
阿sing + 10 + 10
1tony1 + 10 + 10 超正!
wklie + 10 + 10 超正!
bigair + 10 + 10
ming005 + 10 + 10
Szelong + 10 + 10 恭喜,個銀包仲好厚喎
lamhokin + 10 + 10
Samson2011 + 10 + 10
billy829 + 10 + 10
ctscts888 + 10 + 10
pinkspider + 10 + 10 超正!
ken01010 + 10 超正!

查看全部評分

LG 65 E6P
Marantz 8802a
Lexicon RX-7
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
Focal Diablo & CC1008be
KEF T301 E301
MA RX-FX
Velodyne DD12+

鉑金玩家

恭喜ching ,離部真係超正,小弟冇錢呀,如果唔係都想買,如果有開箱文就好啦.

黃金玩家

恭喜師兄
可否PM 幾錢同幾時有貨拎 有朋友有興趣想買
唔該師兄

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

毒癮發作,美沙酮都幫你吾倒…

黑鑽玩家

eric18ngan 發表於 2015-5-29 19:17
恭喜ching ,離部真係超正,小弟冇錢呀,如果唔係都想買,如果有開箱文就好啦.

有得分期呀Ching 慢慢供唔覺架!!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黑鑽玩家

louis001 發表於 2015-5-29 19:18
恭喜師兄  
可否PM 幾錢同幾時有貨拎 有朋友有興趣想買
唔該師兄

Louis Ching  話就應該下星期派貨 實則邊日就未confirm!  價錢pm你!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黃金玩家

只可以以毒攻毒,只能盼AV9902早日出来才能解施主中AV8802的毒。。。

(Post76 Android 手機版送出)

黑鑽玩家

qq1122yq 發表於 2015-5-29 19:24
毒癮發作,美沙酮都幫你吾倒…

Q姐 你講得啱 只有MK粉先幫到我!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黑鑽玩家

homealone 發表於 2015-5-29 19:34
只可以以毒攻毒,只能盼AV9902早日出来才能解施主中AV8802的毒。。。

(Post76 Android 手機版送 ...

甘大鑊 我驚今年年尾如果y記同龍仔出純前 已經會將我毒死!
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

sharkpigyu 發表於 2015-5-29 19:39
甘大鑊  我驚今年年尾如果y記同龍仔出純前 已經會將我毒死!  ...

就算Y仔同龍仔出纯前,都吾駛換,要有既馬仔都會齊
ONKYO5530前级 REL S3  KRELL S300i. 後级 xpa5
Atmos JBL X  LEXICON DD8
SONY  HX750   BEN Q W1080ST+
Kef R500 R200c 後置  MK M55T
Madison e3Extreme 1 x3
  Cambridge  Audio751
PS3  Xbox360 Will U  P