設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 劉一舟

《水手服與機關鎗》電影版 / 電視版

三潮玩家

76星級影音勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章金耳朵基本學員76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

( . ) ( . )   <--- 大
(  .  )(  .  )  <---- 勁
:lol :lol :lol :lol :lol :lol
AV Room: Optoma CinemaX Pro, Vivdstorm S Pro 92", Yamaha RX-A4A, Ediscreation EC-5
Oppo 203 (老虎魚LPS 數字高級版)
JBL Studio 580, JBL Studio 520C, JBL Control X, Mirage OMNI FX, REL T9
Sine 30A, Talisman
Living Room: LG OLED65C7P, LG SoundBar SN7CY

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 matthew 於 2007-5-9 16:17 發表
( . ) ( . )   

拿~~咁咪清楚晒囉!:lol :lol :lol

三潮玩家

76星級影音勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章金耳朵基本學員76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

;P ;P ;P ;P ;P ;P

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原帖由 lkljason 於 2007-5-9 14:29 發表
七成似?:loveliness: :loveliness:

7成即係都有 D 架勒喎~~~~:lol:lol:lol:lol唔好打頭!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 小瑟 於 2007-5-9 17:01 發表
7成即係都有 D 架勒喎~~~~:lol:lol:lol:lol唔好打頭!!!!

冇咁犀利,C到啦.......

原帖由 jeff 於 2007-5-9 15:18 發表
性格不合分手都正常既,既然大家都冇心就大家.
其實有咩人真係可以同自己樣樣都合得來呢.只係肯唔肯就,忍唔忍到既唶

唔係就唔到忍唔到,係因為我太就佢,次次嗌交後,邊個唔啱都好最後都係我去氹番佢,就算多次喺分手邊緣都係佢提出先我都欣然接受,但最後佢又喊住話唔捨得我......喺咁樣的關係下維持了兩年,最後竟然喺一個好平靜的晚上約會後大家都再冇聯絡,我又抵死嘅,過咗三天才打俾佢問佢咩嘢事,佢就哭著同我講要分手,仲係好堅定不移的話今次係真嘅,我今次反而好緊張地話唔好咁樣,講咗半小時左右大家都好平靜地收線.........事後我都發呆了幾天去諗自己衰乜嘢,雖知男女之間分手冇話邊個唔啱邊個唔著嘅,跟住喺兩年期間我從不間斷的寄生日及節日咭給她都冇任何回音,只喺其閏中密友口中知道她仍然冇拍拖,在其房內仍放著我們兩人在日本旅行的合照,當時我諗即係唔係衰第三者啦,但跟住又諗唔係咁老套話有cancer唔想累我吓嘩?最後知道梗係唔係啦.........之後仍然喺不知道自己死因的情況下生活著,只知道她後來去了英國深造,跟住就再冇佢消息了,到而家小弟仍然係孤家寡人,心想或多或少仍然係掛住佢致再冇膽接受另外一個..............

P.S. Sorry版主們OT咗一大堆廢話,其實呢份思念本來埋咗心裏面好耐唔想再諗,但唔知點解又.........

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 劉一舟 於 2007-5-9 18:18 發表

冇咁犀利,C到啦.......

唔係就唔到忍唔到,係因為我太就佢,次次嗌交後,邊個唔啱都好最後都係我去氹番佢,就算多次喺分手邊緣都係佢提出先我都欣然接受,但最後佢又喊住話唔捨得我......喺咁樣的關係下維持了兩年,最後 ...

回懷永遠係最值得懷念,但傷過後仍需振作,正所謂女死女還在,千其唔好因為一顆樹而放棄成個森林呀,何況而家仔小女多,不愁穩唔倒女友啦~~加油呀劉仔:loveliness:

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 lkljason 於 2007-5-9 18:40 發表

回懷永遠係最值得懷念,但傷過後仍需振作,正所謂女死女還在,千其唔好因為一顆樹而放棄成個森林呀,何況而家仔小女多,不愁穩唔倒女友啦~~加油呀劉仔:loveliness: ...

謝鼓勵,其實女就大把,喺分手的八年內,大大話話都有兩三個傾得埋的異性女友,但始終想進一步發展時就好戲劇性的click實咗或彎咗,最尷尬而最戲劇性的一次係其中一名女友在我房內無意中找到我前女友的多幅珍貴相片,第二日條女就唔瞅唔睬我了,係後來其好友話俾我知是因為這個原因..........所以女我會照識,但前女友的相就收得好埋好埋!!!:loveliness: