設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: PhilipsI

【活動六】金耳朵教室活動第六擊正式開展!!!!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

PhilipsI 發表於 2015-5-7 18:54
Hi Siukeung師兄, 金耳朵呢個game的確係好好嘅親子活動  ,
可以透過比較生動有趣嘅遊戲方式, 提 ...

謝謝!  就是要找些不太悶的方法引導小孩子對音樂的興趣!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

holiday529 發表於 2015-5-6 00:08
仲用ie?
試下down個chrome啦
好用好多

過往只用跟機的 IE,沒有太再意其它,謝謝建議!

高級玩家

siukeung 發表於 2015-5-9 12:36
謝謝!  就是要找些不太悶的方法引導小孩子對音樂的興趣!

siukeung師兄, 呢個的確係比較有趣嘅方法~
畢竟小朋友對電腦遊戲嘅興趣比書本大得多吧~

Philips Fidelio討論區管理員呀Yan

高級玩家

Philips Fidelio「金耳朵教室」得獎名單公佈

逾時1個月嘅金耳朵教室終於結束, 係時候公佈大家最期待嘅得獎名單!
恭喜以下嘅得獎者!
你地將於3個工作天內收到領獎確認信, 喺指定日期時間到指定地點就可以領獎喇

以下達到【銅耳朵】的會員可獲得
[Fidelio 試機碟]

ben12yiu

以下2位【銀耳朵】會員可獲得
[Fidelio 試機碟 + 3.5mm 過機線 (1.5m 長) 一套]

GaGa
nflam

以下6位【金耳朵】會員可獲得
[Fidelio 試機碟 + 3.5mm 過機線 (1.5m 長) + 24K 鍍金同軸線一套]

Emerald_Garden
ph0381
tthin
s0511328
maiudar999
holiday529

高級玩家

今次活動除左多謝各位參加者參與之外,
同時感謝5位金耳朵資深玩家分享心得,
令參加者們掌握爆game秘笈!

當中尤其以JimmyNgai & guppyguppyguppy 2位師兄嘅心得文,
令人印象深刻 & 裨益良多,
兩者獲得嘅金錢&威望相當接近,
實在難分難解!
最後以JimmyNgai師兄多出金錢10 & 威望12 勝出, 成為金牌資深玩家!
恭喜哂!

P.S. 我已經send哂領獎確認信俾大家喇~ 大家快D check email喇~

星級玩家

金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

PhilipsI 發表於 2015-5-18 10:31
今次活動除左多謝各位參加者參與之外,
同時感謝5位金耳朵資深玩家分享心得,
令參加者們掌握爆game秘笈! {:6 ...

已check email
麻煩哂啦
mh335dw
se846
se535
wm1a
zx2
dx90

高級玩家

holiday529 發表於 2015-5-18 16:02
已check email
麻煩哂啦

Welcome holiday529 C Hing
提提你, 留意換領截止日期呀!

Philips Fidelio討論區管理員呀Yan

星級玩家

金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

PhilipsI 發表於 2015-5-18 19:14
Welcome holiday529 C Hing  
提提你, 留意換領截止日期呀!

聽日就同rico一齊去換
mh335dw
se846
se535
wm1a
zx2
dx90

高級玩家

holiday529 發表於 2015-5-19 04:42
聽日就同rico一齊去換