設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Hon

[討論] ドラゴンボールZ 復活の「F」(日本超限量首映畫冊)(#150)

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

alleelarry 發表於 2015-3-30 09:22
IMAX 同 4DX 仲貴啊!但唔開拓一下呢類貴價市場的話,又點知結果呢!?

電影發行都對套戲信心唔夠,所以不排3D院線,希望出碟時有3D版
(Post76 Android 手機版送出)

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

神武光輝 發表於 2015-3-30 10:11
電影發行都對套戲信心唔夠,所以不排3D院線,希望出碟時有3D版
(Post76 Android 手機版送出) ...

還以為《ドラゴンボールZ》就是票房的保證添!
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

tinlunlau 發表於 2015-3-30 08:30
呢本前傳漫画我前日先買返來,名叫Jaco .
四月十四美國有首映,戲飛一早秒殺!北美洲呢邊要等多三至四個 ...

如果我無記錯既話, 呢個角色中文名叫做貯金戰士, 佢個故事係幾過引既, 但唔知黎到呢度會以咩身份黎出場就真係幾期待, 話晒佢要有錢至有力量...HAHA

唔知下次會唔會出埋貓魔人呢...HAHAHAHAHA

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

alleelarry 發表於 2015-3-30 08:07
出絕招逼供,等一眾龍珠迷唔洗飛去日本!話時話,版主明天往大阪……  ...

真開心, 我都想去....

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

alleelarry 發表於 2015-3-30 10:21

日本可能係,香港今時今日,如果唔合家歡都幾難保證
(Post76 Android 手機版送出)

星級玩家

快0的係香港上畫就好~~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
alleelarry + 10 + 10

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

alleelarry 發表於 2015-3-30 10:21

日本仔就係既, 香港.... 我真係唔敢諗.

人地話晒本土最勁既卡通作品(翻譯左40個語言單行本), 一定會谷到爆, 呢樣都好合理.

依家後生仔唔會睇架LA, 係我地呢D睇佢長大至會有投入感.

1萬

鑽石玩家

神武光輝 發表於 2015-3-30 11:13
日本可能係,香港今時今日,如果唔合家歡都幾難保證
(Post76 Android 手機版送出) ...

你淨係睇下佢咩都3D就知世界變啦...

我唔敢話家下既後生仔係咪咁LIKE 3D效果既娛樂, 但龍珠對佢地黎講一定唔會多人鍾意睇.

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

Hon 發表於 2015-3-30 11:04
真開心, 我都想去....

come, come!
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

Hon 發表於 2015-3-30 12:20
日本仔就係既, 香港.... 我真係唔敢諗.

人地話晒本土最勁既卡通作品(翻譯左40個語言單行本), 一定會谷到 ...

HON的年紀,應該沒有版主的大吧!?