設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 大佬John

[PS4/PS5] Bloodborne 獵人限定版 入手 (P2.17樓幫你過樽頸位)

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

DVD迷 發表於 2015-3-25 01:14
師父,請問點樣搵人幫手,冇得寫名???

我見到第一個大佬, 我死左之後, 返返去夢竟, 地下就有個鐘, 用敲鐘黎招人, 而招人要右上角眼仔logo有數字(類似前作既人性)

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你係得,食晒藥都過到,利害

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John 發表於 2015-3-25 01:20
我見到第一個大佬, 我死左之後, 返返去夢竟, 地下就有個鐘, 用敲鐘黎招人, 而招人要右上角眼仔logo有數字 ...

在升級女樓梯下我取到一個召喚鐘,但唔知點用………
我見到眼睛有個1字,唔知代表咩?
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

DVD迷 發表於 2015-3-25 01:27
在升級女樓梯下我取到一個召喚鐘,但唔知點用………
我見到眼睛有個1字,唔知代表咩? ...

裝備左之後, 眼仔有一字就可以用四方形敲鐘

星級玩家

你地咁快打到去大佬,我仲卡住喺中廳到

三潮玩家

我依家個PSN都只係add左76友, 如見我玩緊, 入黎party咩都講得

三潮玩家

呢度剩係幫你搵第一個大佬, 因為有傳統以來呢D game開頭都有樽頸位, 初初玩既人會好吃力好易放棄。
開頭冇乜特別, 隨便斬都過到
1:50 去到有BBQ燒野果度, 要引班友過黎打你, 可以一次引多幾隻, 斧頭按L1變長, 斬一下退後少少再斬。如果你連斬兩下R1, 第二刀會變左直斬, 範圍窄左好多, 橫斬一下停一停再斬就輕鬆多
4:17 執返自己之前死左既血之迴響, 即係用黎升leve同買野既XP
4:24 向前推左棍+R2= 跳斬, 可縮短距離同斬得好大力
4:38 敵人出招一刻, 用火槍可打到佢硬直, 之後補上R1 扣好多
7:08 對付呢兩隻狼
8:47 我用火把呢度, 黑孖孖, 但其實再前面係有shortcut去返第一個check point, 片中我冇去到, 但老虎都要去打開佢先. 咁樣萬一你死左, 都可以好快咁去返呢條橋, 而唔駛再打1:50 BBQ果班友 同7:08果兩隻狼
第一個大佬係o係呢條橋盡頭, 片中我又冇去到, 去左遊花園
10:52 俾collision 卡住左, 可按住X跑,再按X跳走(算係bug黎既)
[YoutubeHD]fkN6ibXSsTk[/YoutubeHD]

評分

參與人數 3威望 +220 金錢 +220 收起 理由
stussywwy + 10 + 10 精彩報告
@肥狗仔@ + 200 + 200 精彩報告
DVD迷 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

星級玩家

大佬John 發表於 2015-3-25 05:01
呢度剩係幫你搵第一個大佬, 因為有傳統以來呢D game開頭都有樽頸位, 初初玩既人會好吃力好易放棄。
開頭冇 ...

thx ching, 我又學到野
(Post76 Android 手機版送出)

三潮玩家

差少少打到! 死先過佢
[YoutubeHD]nOm_m8wAPl8[/YoutubeHD]

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

大佬John 發表於 2015-3-25 22:28
差少少打到! 死先過佢

你係得,我就強差到死
我去到第一個大佬門口都唔敢前往,點知去到第二大佬門口又唔敢前往,只好寫字條給其他人知,如果有師兄打不到大狼,可以引佢去屋果到打,因為果兩隻大狼入不到屋的,係一個最易打大狼的地方

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
@肥狗仔@ + 50 + 50

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140