設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: chhanthony

[喇叭組合] Bowers & Wilkins (B&W) 吹雞站

銀級玩家

kennnnnn兄

請問條Vesta USA大約幾線?

tailulu 師祖

大師呢兩個字同我一定拉唔上關係, 我只係一個接觸O左AV年多嘅小子, 不過係老小子
tailulu 師祖你一隻"頭盔"都已經買得起我對cheap cheap speak ...
chhanthony 發表於 2009-9-30 09:20

Vesta 對線大約$2400

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

B&W FANS一定唔小, 呢個吹雞開得好呀!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Vesta 對線大約$2400
kennnnnn 發表於 2009-9-30 10:19

kennnnnn兄

請問係唔係廠線?

upgrade 啦, 802 等緊你 ,你聽到佢既呼換嘛?

cyberken 發表於 2009-9-30 10:31

我聽唔到

銀級玩家

kennnnnn兄

請問係唔係廠線?

我聽唔到
chhanthony 發表於 2009-9-30 10:41

係廠線

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

去show room 聽下丫..聽下啦...我早幾日上去聽到對802 叫....anthony...我地好悶呀~~~~黎接我上房....呀...唔係接我返屋企...插我啦...

cyberken 發表於 2009-9-30 10:47

你同我講802D有幾好, 等於同和尚講O的狗肉有幾好食一樣, 我都無錢買. 所以我係免疫

1萬

白鑽玩家

係廠線
kennnnnn 發表於 2009-9-30 10:49

Thank you kennnnnn兄

銀級玩家

804好

1萬

白鑽玩家

不過話時話, 上年同個朋友上寶華試805S同804S時
硬係覺得對804S O的低音好似焗住咁
唔知係唔係部amp唔夠力推,
不過唔記得上次係用咩Amp試

另外想問下"而家"嘅RotelO的後級掂唔掂?
而家係唔係已經變O左大陸牌子?

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

01. chhanthony: F: 704 C: HTM7 S: DM600S3
02. Cyberken: F: 805s C: FPM5
03. 688: 805s
04. Ep-71 : B&W 802 Matrix S3     + HTM +  DS6 (N年前)
05. 245141525 : F: 684 C: HTM62
06. kennnnnn:N805
07. kfai: B&W 704
08. danlam : 804c
09. manx1118 :804s
10. yin206 : DM603 (N年前)
11. mattcham :C: CC6 S2:
12. MR.HO:  F:之前N804現在803S >C:HTM-1>S:CMD-SNT>SB:LM-1
13. -stone-:  684+HTM61
14. andy88 :N804 HTM2 SCM1
15. M804  CNC  SD6-S3
16. sunnyt: Front: B&W-SPECTRUM (13年前)-書架形
17. toutou0690 :(M1) for computer use
18. wwhcfy: 685 + HTM62 + DS3
19. hit87761: 804s
20. lukalok: DM303 (9年前)
21. devilfeifei:804
22. Fungsin: CM1
23. pigpighung( 805s聽hi-fi)+(cdm7+7仔中置AV用)
24. 里奧 : CM1+CMC
Yamaha CX-A5200,MX-A5200
Soulution 330
Vivid audio G4S2
Shunyata research Triton V3
Konda audio note Sps 2.7

1萬

白鑽玩家

Rotel UK牌子,但係 made in taiwan....
xlarge 發表於 2009-9-30 11:11

咁家下O的Rotel搭B&W得唔得?
我見佢O的後級都唔係好貴