設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[情報/開盒] 12吋 H.T. Avengers:Age of Ultron-Hulkbuser(MMS285)

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

自問不再年青, 早3,5年可能會馬上訂. 依家5千銀寧願花在其他地方. 不過我又覺得5千都算合理, 始終hulkbuster咁大隻, 又多detail位, igor有3千幾啦.
不過講真電影可能只出一陣就無o左, 加上一年之後才有得拎, 到時captain 3 ironman又有新甲, 到時又未必咁期待了.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jack331 + 10 + 10

查看全部評分

銀級玩家

Senior Web Designer

76-FC 藍寶石勲章

HT 真係進取而家D價, 唔值的, 但唔好見到實物, 唔係就..........
Kit Kit Kit 2046 - Enjoy Hi Res !!

(1964 V8, AK240, Onkyo DP-CMX1, Chord Mojo, Sony PH2, Sony XBA-N3, Sony MDR-1ABT, Sony WH-1000XM2, Audio-technica -ATH CKR 10, KEF Space One, TEAC NT-503DAB.

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

gashapon 發表於 2015-3-13 15:33
自問不再年青, 早3,5年可能會馬上訂. 依家5千銀寧願花在其他地方. 不過我又覺得5千都算合理, 始終hulkbuste ...

師兄,我當然明白啦,這個數目真太大了,但我本來都冇理冇想過去訂的,不過我同師兄反轉想法,因為我衣嫁年紀都唔細了,仲可以做得多久都不知道,因為大家命運都不同,所以我想了3天後才去訂的,衣嫁有得玩就盡量去玩,到年紀大左就冇得玩了,冇工作能力就冇收入,冇收入就冇銀子買野玩了,大拉拉5仟銀真可以去旅行的,但可惜,我工作太忙,跟本冇時間去旅行,上年都未請過一天病假,連病都照開工,因為有啲工作唔係人人都職做,教佢又如何,可惜今時今日啲後生仔冇心機去學,一係唔好話去旅行,不如講,5仟銀都可以買部40吋電視機了,家電視機都未壞所以不想換新機住,哈哈

評分

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

kitkitkit_2046 發表於 2015-3-13 17:34
HT 真係進取而家D價, 唔值的, 但唔好見到實物, 唔係就..........

係唔直的,但如果你係一個收藏家,愛收油畫一樣,對你來講好直,幾萬蚊都直,但對一啲唔職欣賞人來講,好似垃圾一樣,哈哈

評分

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

等現貨再入! 遲下平幾舊先入

黑鑽玩家

76-FC 黑鑽石勲章

QQ

我都被師兄毒死啦!今日去落咗訂啦!!!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
DVD迷 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

SEGA1119 發表於 2015-3-13 23:17
我都被師兄毒死啦!今日去落咗訂啦!!!

真睇不出你都會訂,好,小弟真要支持下師兄你,仲要加你分先得

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2015-3-7 20:21

$5100?
【苦盡甘來】

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

keke323 發表於 2015-3-14 14:05
$5100?

係,貴到要食樹皮了…………

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2015-3-14 14:12
係,貴到要食樹皮了…………

dvd兄你係得既 {:9_426:}
真係唔夠你玩
【苦盡甘來】