設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kkfung

[黑膠碟] 曬一曬多多黑膠碟

白鑽玩家

danny.chan~羊爸抱羊B.唱兒歌~

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

請問有沒有人擁有Leslie 4LP黑膠?post 出來 讓帖主看看,唔該先. (因怕一時間找不到)
PS 自己都like歸來吧, 唔該先.

還有一些黑膠, 影給大家看看:
原曲由janet jackson唱 let's wait awhile; 但始終覺CASS正DD!

至愛之一, 仲要係全新, 至今未開, 繼續唔開!

女王的單曲

Yolinda 件舞衣好正

呂方

Sammi 依隻應是LD?!

AKINA 少女A

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 5威望 +113 金錢 +113 收起 理由
※火月※ + 3 + 3 精彩報告
tlsk + 10 + 10 超正!
sanyoboy33 + 80 + 80
Norman + 10 + 10 超正!
kkfung + 10 + 10 超正曬碟:)

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

dc903 發表於 2015-2-25 22:16
JACK兄, 答不到你的問題, 隻黑膠盤已塵封很久, 未有空清理及初初買時播膠已非常細聲, 唔知係唔係唱針已一 ...

謝羊兄解答!
羊兄講開,我部膠膠機播膠都係好細聲!
比起 CD 起碼細聲一半,假設 CD 正常開 3 度,膠膠就要開 6 度!吾知點解!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
Norman + 10 + 10 一定要加分
dc903 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

原來玩黑膠先係 KK 兄強項!

評分

參與人數 4威望 +110 金錢 +110 收起 理由
kkfung + 10 + 10 邊樹係:)
dc903 + 10 + 10 絕對認同
Norman + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

dc903 發表於 2015-2-25 22:25
請問有沒有人擁有Leslie 4LP黑膠?post 出來 讓帖主看看,唔該先. (因怕一時間找不到)
PS 自己都like歸來吧 ...

羊兄都係黑膠高手&毒友

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
kkfung + 10 + 10 絕對認同
Norman + 10 + 10 絕對認同
dc903 + 10 + 10 正! 大家都係76毒友!

查看全部評分

白鑽玩家

danny.chan~羊爸抱羊B.唱兒歌~

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

jack85 發表於 2015-2-25 22:42
羊兄都係黑膠高手&毒友 !

JACK兄太客氣, 只會認毒手, 高手是帖主, 翻雲覆雨KK也! {:9_426:}
細聲問題, post76高手如雲會識答, 大家等一等吧.

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
tlsk + 10 + 10 絕對認同
kkfung + 10 + 10 多謝綿羊兄支持:)

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

Norman 發表於 2015-2-20 23:49
KK大少放咁多好野响樹!比jack少睇到就要恭喜佢心想事成先得喇

Norman 兄何時加入玩膠膠?

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Norman + 10 + 10 超正!

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

jack85 發表於 2015-2-25 02:08
小弟冇玩膠起碼廿年!當年家境吾算太好,冇咩錢買碟,所以舊膠膠吾多,但都要反擊一下, 冇理由 ...

俾JACK兄成功反擊 ,我冇買到呢隻

評分

參與人數 2威望 +90 金錢 +90 收起 理由
dc903 + 10 + 10 用家心得, 小羊亦無, 咩......!

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

ploneer 發表於 2015-2-25 11:58
師兄你咁多影相都有排影呀!攪咗幾耐呀?

小弟嘅步驟同綿羊兄差唔多,都唔算好耐嘅!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
dc903 + 10 + 10 用家心得
Norman + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

專業玩家

kkfung 發表於 2015-2-20 23:06
師兄可以入番隻呀,好似仲有貨!

問左cd warehouse hkr hmv都無貨啦 知唔知邊度仲有?泳兒d碟我爭隻黑膠就齊晒啦

評分

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

iiaabbcc 發表於 2015-2-26 12:03
問左cd warehouse hkr hmv都無貨啦 知唔知邊度仲有?泳兒d碟我爭隻黑膠就齊晒啦 ...

師兄可試下旺角威威 or 節拍!

評分

Norman + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分