設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: fmk888

[鐘錶] 買錶

鑽石玩家

ilavbnm 發表於 2015-4-20 17:24
咁我就唔應該入470啦...
C總夫人...C總話:我入470佢先升級部AMP呀...
我一日未入470 ...

講就天下無敵啦你{:9_436:}

鉑金玩家

ilavbnm 發表於 2015-4-20 17:25
你自己攪左佢啦...等你包膠...

唉...一個人買好似差D咩咁..你話有個八寶袋一齊買就唔同

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

ctmk 發表於 2015-4-20 21:57
講就天下無敵啦你

浦左吹水區咁耐...梗係吹得兩嘴啦...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

kelvinchan 發表於 2015-4-20 23:31
唉...一個人買好似差D咩咁..你話有個八寶袋一齊買就唔同

算啦...個遊戲玩完架啦...{:9_431:}
其實我好明白你嘅心情
因為你同我一樣...都係揸唔定主意...做唔到決定
希望可以有d支持/有d動力去決定

最初我問你有無興趣玩你跳我跳
即係我建議你先決定才到我決定
雖然你表示有興趣...但係你又反建議我先決定
即係你已否決我嘅建議
我做到決定就買鬼左啦...妖...

依家嘅情況...係你先否決左我嘅建議
然後我又否決返你嘅建議...互相否決
即係我推你時...你又反推返我(其實哩個時候...遊戲已經玩完左)
根本唔會有咩結果...最後只會兩個都決定唔到
所以...買咩機/買唔買...都係由返自己決定算啦...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

鉑金玩家

ilavbnm 發表於 2015-4-21 13:17
算啦...個遊戲玩完架啦...
其實我好明白你嘅心情
因為你同我一樣...都係揸唔定主意...做唔到決 ...

實會買,差在幾時先出手者

鑽石玩家

ilavbnm 發表於 2015-4-21 12:41
浦左吹水區咁耐...梗係吹得兩嘴啦...

得兩嘴? 呢期你日日排頭位添啦

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

kelvinchan 發表於 2015-4-21 13:23
實會買,差在幾時先出手者

我有幾個問題要面對
1.我套機買左剛剛3個月...要想辦法說服老細出批文
2.金仔是否夾ATC...即係要用3皮幾做白老鼠
3.夾就無問題...唔夾我又可能要重組套組合
到時...老細真係反檯都似...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

鉑金玩家

ilavbnm 發表於 2015-4-21 13:33
我有幾個問題要面對
1.我套機買左剛剛3個月...要想辦法說服老細出批文
2.金仔是否夾ATC...即係要用3皮幾 ...

1 . 部機有問題 , 代理比你補錢升級
2 . 拎對ATC出去試下
3 . 完成

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

ctmk 發表於 2015-4-21 13:28
得兩嘴? 呢期你日日排頭位添啦

近排76靜啫...我試過一日30幾個post就可以排頭位...
以前...300幾個post都未必入到前10呀...
是否暗示76嘅中堅份子...可能正在流失中...

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ricoy288 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

kelvinchan 發表於 2015-4-21 13:36
1 . 部機有問題 , 代理比你補錢升級
2 . 拎對ATC出去試下
3 . 完成

1.唔同代理...升級唔到金仔
2.就算我肯抬...都未必有舖頭肯(雙方都有風險)
3.係完成左...但係綜合前兩個因素...結果都唔會係金仔...{:9_436:}
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money