設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: hkboy

[合併式擴音機] 年尾執金... Accuphase E470

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

HenryHou1 發表於 2014-12-31 09:34
呢句說話你同你自己講咗先啦

REFERENCE 1 算你得戚
LS50 我聽得好開心喎 .............. ..................... .................

黃金玩家

momolee 發表於 2014-12-31 09:49
LS50 我聽得好開心喎 .............. .............. ...

我地睇好你下個開箱架
快啲快啲 {:9_409:}

專業玩家

jeffmao 發表於 2014-12-30 11:29
SORRY 我係講陳潔麗既碟威記570, HMV就650, YESASIA就750...唔知係唔係唔太多入手呢?
小鄧...係啊無理由 ...

放喺入門CD機會唔會有驚喜? using Philips 9700

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

momolee 發表於 2014-12-31 09:49
LS50 我聽得好開心喎 .............. .............. ...

我地睇好momolee你下個開箱架  X2

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我地睇好momolee你下個開箱架  X 3

星級玩家

pac 發表於 2014-12-30 11:43
聽過小鄧1:1你就死梗喇

PAC SIR 原來上網是是但但SEARCH下, D小鄧1:1都成7千大洋啊, 好甘.....
Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d
LG 65LA9700 MTV8000

星級玩家

momolee 發表於 2014-12-31 09:20
一對堅用黎聽兩聲道喇叭無3 4皮都唔洗走得甩

C兄岩我以前唔知就以為3,4萬已好正, 直至差錯腳去2槍勞聽聽下先明3,4個果D叫入門....有次有緣聽到MAGICO-S 而已...好正再問下個價要再X2先得, 前2日PARTY係人地屋企見到對好高身木色好靚既 SPK.....但因為果屋佐係朋友既朋友開大PARTY我只係客串
但小弟就賴野了, 果晚聽過後到而家個人仲好似遊暈甘想起D音樂, 早知好似細個時亞媽甘講, 無事唔好亂去D人度好多壞人的
Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d

星級玩家

stockpicker 發表於 2014-12-31 10:34
放喺入門CD機會唔會有驚喜? using Philips 9700

你終於浦頭了大C兄, 哈哈, 你隻咩叫入門? 我以前咪都係用鬼妹? 又講呢D真係...
OK 剛才因為你叫即試AB TEST, 係鬼妹上放隻1:1同普通果CD 一比, 講真表現都仲係差好遠甘當然細節無2CH甘CLEAR啦
但聽得過同一樣會FEEL到個SINGER係特出好多同音場豐滿多好多, 跟手你會心內媽媽聲咩D平時買既碟錄得甘是但又成舊幾2舊幾一隻? 我反而有時因為搵好聽碟多入番舊既外國碟, 唔少果D 百元碟錄得仲好過HK好多碟...真係吹脹
講番如果C兄你用2CH機聽呢D 1:1, 直情好似係好多毒氣室聽既差不多了, 你快D入一隻聽下先唔對版先炳小弟啦,
小弟剛剛又去左掃埋果幾隻1:1,..聽到唔識番轉頭甘..大鑊

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

jeffmao 發表於 2014-12-31 16:53
C兄岩我以前唔知就以為3,4萬已好正, 直至差錯腳去2槍勞聽聽下先明3,4個果D叫入門....有次有緣聽到MAGICO- ...

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

jeffmao 發表於 2014-12-31 16:46
PAC SIR 原來上網是是但但SEARCH下, D小鄧1:1都成7千大洋啊, 好甘.....

就算1:1都有好多個版本的。小心選擇啦