設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[WiiU] 遲來的聖誕節禮物 — 紅衫聖誕老人化身M字額意大利佬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

入手WiiU之後,又係全新一期的補完計劃。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

TOAD 超好玩, 有機必入

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

trango 發表於 2015-1-1 16:29
TOAD 超好玩, 有機必入

嗯,算係用得幾多gamepad功能的遊戲。

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

要加火牛嗎?

黃金玩家

bbb 發表於 2015-1-4 01:00
要加火牛嗎?

用佢原裝果舊直插就可以喇~唔洗另買牛。

進階玩家

恭喜樓主又有新野玩. 但話時話呢, PS4而家已經好多GAME喇, 點解唔入PS4呢? 黎緊都有好多好野出呀
我純粹討論下, 無意冒犯{:9_421:}

黃金玩家

wyk879 發表於 2015-1-7 09:37
恭喜樓主又有新野玩. 但話時話呢, PS4而家已經好多GAME喇, 點解唔入PS4呢? 黎緊都有好多好野出呀
我純粹討 ...

多game玩同多game岩玩又係唔同概念,買得機不外乎兩類人,一類有game岩玩而入,另一類係睇好主機前景同被未來大作吸引而入。如果我要買PS4,咁我好肯定唔會做第二類人,因為唔計獨佔遊戲,大部份多平台大作XONE都玩得到,即使論獨佔遊戲,PS4的第一年及今年,由陣容到內容只能話佢係PS王牌續作的延續。講到原創作品,其實佢連PS3首年都及唔上,雖則話出得續作多少有點保證,不過咁岩就唔係我想玩嗰啲,包括明年的Uncharted 4。

當然理性有時好難戰勝感性,Post76本身就係一個樣板,明知食樹皮都要入兩三條大蛇。難保他日PS4公佈某款大作會吸引到我即時入機都唔定,不過哩家有WiiU同XONE已經足夠。前者明年會有久違的StarFox,後者亦會有好多原創大作。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

可惜呢部主機冇game合我口味……{:9_436:}
我只買左魔女1/2集套裝game,但冇買機,幾白痴……{:9_438:}
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

DVD迷 發表於 2015-1-7 19:03
可惜呢部主機冇game合我口味……
我只買左魔女1/2集套裝game,但冇買機,幾白痴…… ...

買部啦,唔好浪費咗隻魔女

日版最平見過8GB版千七左右。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

@肥狗仔@ 發表於 2015-1-7 19:58
買部啦,唔好浪費咗隻魔女

日版最平見過8GB版千七左右。

千七左右,價錢都ok播,係唔係黑機,邊到買,我之前見旺角賣二仟四百左右,但我要日版,因為魔女係日版來的
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140