設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: mafai2000

[用家報告分享] 隆宇電源淨化器

進階玩家

Ching, 請問你係咪都用緊隆宇既拖板呢?
If yes, which model? Thanks a lot~
mafai2000 發表於 2009-9-20 18:39

冇錯,我用緊2隻206串聯,貪佢經濟實惠夠墜手
hi

進階玩家

我用緊呢隻日本牛(Matsunaga), 1500W都係千綾蚊,全方位upgrade,無改聲!唔好用平價大陸嘢!(最重要係你俾貴咗幾倍!) ...
PandaMan 發表於 2009-9-20 22:48

多謝介紹,絕對有興趣,問題係揾位安置佢
hi

星級玩家

76 精選榮譽會員勲章

用咗係靜D, 但會cut了一點高音。

進階玩家

用咗係靜D, 但會cut了一點高音。
ckw3031 發表於 2009-9-21 18:29

ching意思是指隆乳嗎?
hi

星級玩家

76 精選榮譽會員勲章

ching意思是指隆乳嗎?
aberdeenhk 發表於 2009-9-21 20:33

Yes, 指隆宇206

進階玩家

明白,儲緊錢揾間毒氣房,暫時不變應萬變,忍手唔買毒品住
hi

高級玩家

死窮鬼一件

76 榮譽VIP勲章

呢個係入門級...千幾蚊.
有個比較出名既高級型號...俗稱... "黑魔力", 唔知Ching你聽過未呢?
mafai2000 發表於 2009-9-20 01:24

未聽過
有聲會叫...平平地...好過冇~!! -__- '..

高級玩家

死窮鬼一件

76 榮譽VIP勲章

我用緊呢隻日本牛(Matsunaga), 1500W都係千綾蚊,全方位upgrade,無改聲!唔好用平價大!(最重要係你俾貴咗幾倍!) ...
PandaMan 發表於 2009-9-20 22:48

過千大陸嘢真係要唸唸~!!

老鼠寵稳壓器~!!!! ...

除非閣下家中電壓極吾稳定..成日過壓燒機... ...否则..

全方位.....
有聲會叫...平平地...好過冇~!! -__- '..

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

千幾蚊就唔駛買大陸嘢喇,呢嚿嘢華強路批發賣幾嚿水人仔喳!
改變有好同唔好,用喺tv可能會令畫面sharp啲,但喺聲音就Mark仔都變Yahama!
試吓用隻日本牛(Matsunaga), 1500W都係千綾蚊,全方位upgrade! ...
PandaMan 發表於 2009-9-20 02:32

Ching, 幾舊水人仔咁平? 可否PM 告知批發地址? 批發度一個賣唔賣架? 因為我有朋友想買...thanks a lot~~
呢個單價要 $1780, 我買時已經有折~ 如果幾百蚊又係真貨, 真係好平喎~ 我都見有d係幾百蚊, 不過唔係呢個型號~
mafai
平有平玩, 貴有貴玩, 最緊要有得玩~

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

當你決定用呢隻嘢嘅時候已決定咗"聽少左[好多]細節"
PandaMan 發表於 2009-9-20 22:55

其實我都唔知點解.. 網上對此產品既comment 會咁極端, 不過...anyway, 我自己用緊, 真係覺得唔錯.
唔通因為我d器材全部都係大陸野, 所以大家match番 !?
mafai
平有平玩, 貴有貴玩, 最緊要有得玩~