設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Post76 Admin I

【活動三】人人可得 - Post76 x Philips Fidelio 討論區專屬勛章

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

finish
golden ear.jpg
io data soundgenic hdl-ra2hf
rme adi-2 dac fs
YS Audio sonatas Plus MK2 Stereo Valve Tube Power Amplifier
markaudio 10p gen 2 japanese oak wood (MIJ)

高級玩家

903997 發表於 2014-12-12 00:51
定要EMAIL既圖?

你好, 903997兄
恭喜你成為金耳朵!

提提你把呢張截圖及提供post76 ID,
以email send到goldenears@post76.com
以完成整個登記及進入大抽獎!
謝謝~

Philips Fidelio討論區管理員

高級玩家

terry_1109 發表於 2014-12-14 16:48

你好呀, terry_1109兄
提提你把截圖、post76 ID 以email send到goldenears@post76.com
完成整個登記後, 我地會頒發勛章&安排你進入大抽獎!

高級玩家

pencilngan 發表於 2014-12-14 17:25
finish

你好呀, pencialngan兄
恭喜你成為金耳朵!
已經收到你嘅email & 完成左整個登記!
謝謝~

銀級玩家

金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

PhilipsI 發表於 2014-12-16 10:04
你好呀, terry_1109兄
提提你把截圖、post76 ID 以email send到
完成整個登記後, 我地會頒發勛章&安排你 ...

posted, plx check

高級玩家

terry_1109 發表於 2014-12-16 23:31
posted, plx check

你好, terry_1109兄,
我地已經幫你完成左登記, 多謝你嘅參與!

星級玩家

【科技玩家 NXU】

金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

To Post76 Admin:

好似有個少問題,文章寫到「 只需在將你的金耳朵積分PM給 【Philips Fidelio討論專區】的管理員…」,但金耳朵是沒積分的,是否寫錯?

Thank you admin.

P.S. 我是金耳朵等級而尚未得到勛章的人士
(Post76 Android 手機版送出)

高級玩家

jasonfoknxu 發表於 2014-12-19 15:25
To Post76 Admin:

好似有個少問題,文章寫到「 只需在將你的金耳朵積分PM給 【Philips Fidelio討論專區】 ...

你好, jasonfoknxu師兄,
其實我地想指出, 只需將顯示金耳朵等級嘅截圖send到goldenears@post76.com
師兄你喺19號send左截圖俾我地, 我地已經幫你完成登記, 會盡快俾金耳朵勛章你的, 多謝你嘅耐心等候

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
jasonfoknxu + 1 Thanks,我只係驚有人會誤會

查看全部評分

高級玩家

管理員喺呢幾日收到好多登記email~
睇嚟聖誕節期間大家都好努力, 作最後衝刺!

最後倒數3日, 就到 31號喇! 大家快d加油拎金耳朵喇!
拎左金耳朵, 唔單止可以拎到活動一嘅Fidelio試機碟 + 4K升頻HDMI線 & 參加活動二嘅抽獎,
之後仲可以享受一連串專屬金/銀/銅耳朵勛章相關嘅優惠&活動架!

聽落係咪好吸引呢? 咁就唔好執輸玩爆game&叫多d好朋友玩埋一份!

銀級玩家

金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

p.m. ed. thanks
also sent email, 板主請查收.