設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: sclendan

[演唱會] L’Arc~en~Ciel LIVE 2014 at 国立競技場

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

SonSon 發表於 2014-11-20 01:20
Die Hard Fans...............

多謝SonSon兄償賜咁多分!
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

星級玩家

我4 type 買曬, haha

黃金玩家

jasugun 發表於 2014-11-19 19:35
終於有人分享
呢場真係好正, 隔住個芒都感受到氣氛

GLAY我老細都o岩架!

果晚記念品有張兩三頁leaflet, 一條手帶同一件雨褸(好薄似垃圾袋料著唔到出街果d).

條手帶第一晚係白底黑字, 我地睇尾場就黑底白字, 入場之前已經有人放左係個位上面, 每個位一條, (講真如果香港係咁應該一早成行無晒.... )

手帶上只得一個開關掣, 臨開show果陣大會示意叫你拆袋載上及開著佢, 但當時開著都係無反應既. 到5點幾開show果陣天仲光, 而且大家都玩到hight晒一早已經唔記得有佢, 到個天黑齊果陣去到某個timming突然全場著燈, 嘩! 個場座8萬人呀! 睇live果陣d燈光係大會遙控, 開關, 佢"彩虹"果七種顏色加白色, 同兩段光暗, 再分zone, 真係砌左好多好靚既畫面. 到佢轉過黎對面個細台果幕, 即係我地個位下面(又即係我第一個post既第一條youtube片果幕), L’Arc~en~Ciel個logo就係我地做左背景版, 我地就睇唔到喇, 我地應該就係"Ciel"果個位咁上下啦, 都叫做上左鏡, 哈哈!!

個show完左之後條手帶就變左由開關掣控掣, 每開關一次就順序轉一隻色. 其實無乜用既, 不過係記念品囉.

GLAY個logo都好靚! 又係要做"山頂既朋友"先睇到!!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
amstard + 10 + 10 GLAY都好正啊
jasugun + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

黃金玩家

fatghostslim 發表於 2014-11-20 02:28
我4 type 買曬, haha

呢d先至係die hard fan屎呀!

鉑金玩家

sclendan 發表於 2014-11-20 02:47
GLAY我老細都o岩架!  

果晚記念品有張兩三頁leaflet, 一條手帶同一件雨褸(好薄似垃圾袋料著唔 ...

查實我聽l'arc多過glay
有d後悔冇去睇
唔知幾時再有機會

進階玩家

sclendan 發表於 2014-11-20 01:54
師兄呢度咪有囉!?

你係fans的話入隻貴野唔洗咁搵借口啦!!  

啊!!!!!!!!!!!!!我尋日竟然睇唔到

個天都要我買嗰隻

不過條4K片手指好靚仔, 買埋都值吖  

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sclendan + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

進階玩家

由於唔打算開新POST,所以借熊貓兄個POST來俾大家睇

小弟訂的係"完全生產限定"版,俾啲實物圖大家參考一下

呢個版本同初回版,最大分別係多咗BLU SPEC CD X2 + 4K/2K MV USB

BD+B spec CD+USB

BD+B spec CD+USB

原來好大條,個蓋有磁石

原來好大條,個蓋有磁石

4K CAPTURE,可惜我無4K MON

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
pinkspider + 10 + 10 超正!
jasugun + 10 + 10
sclendan + 10 + 10 超正!

查看全部評分

黃金玩家

amstard 發表於 2014-11-21 10:37
由於唔打算開新POST,所以借熊貓兄個POST來俾大家睇

小弟訂的係"完全生產限定"版,俾啲實物圖大家參考一下 ...

歡迎師兄加相! 恭喜師兄買到好野! 一定要加分!!

評分

amstard + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

進階玩家

sclendan 發表於 2014-11-21 13:08
歡迎師兄加相! 恭喜師兄買到好野! 一定要加分!!

多謝師兄加分!

評分

sclendan + 10 + 10 超正!

查看全部評分