設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[外版] <哈比人: 荒谷魔龍>加長版 : 英版5碟幻變封面 BD "(實物圖)"

2萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

今日收到 <哈比人: 荒谷魔龍>加長版 英版5碟幻變封面 Blu-ray,2D版雖然冇中字但係(當然可以外掛中文字幕)其餘碟都有繁體中文字幕

比爾博巴金斯 (馬田費曼飾)、巫師甘道夫 (伊恩麥基倫飾)和索林橡木盾 (李察阿米塔吉飾)帶領的十三矮人兵團,一同展開了重奪孤山和失落的矮人王國伊魯伯的冒險之旅。他們繼續向著東邊進發,在詭秘的幽暗密林裡,遇到換皮人比翁和一大群巨型蜘蛛。擺脫了凶險的森林精靈之後,最終抵達了目的地孤山。他們將要正面迎戰可怕的巨龍史矛革,過程中不僅他們的勇氣,就連彼此之間的友誼和這個旅程的意義都將會面臨考驗…
Resized IMG_1309.jpg
Resized IMG_1310.jpg
Resized IMG_1311.jpg
Resized IMG_1312.jpg
Resized IMG_1313.jpg
Resized IMG_1314.jpg
Resized IMG_1315.jpg
Resized IMG_1316.jpg
Resized IMG_1317.jpg
Resized IMG_1318.jpg
Resized IMG_1319.jpg
Resized IMG_1320.jpg
Resized IMG_1321.jpg
Resized IMG_1322.jpg

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
ricoy288 + 10 + 10
jason1969 + 10 + 10
fm31331 + 10 + 10 超正!

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好正,司兄請問連要幾錢入手!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

Ching 我想請問呢款幻變封面,是否跟其他版本一樣幻變呢?還是有冇咁幻變還是大部份都一樣呢?謝謝。
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

victor_wong 發表於 2014-11-14 21:46
Ching 我想請問呢款幻變封面,是否跟其他版本一樣幻變呢?還是有冇咁幻變還是大部份都一樣呢?謝謝。{:1_35 ...

我亦有此concern。見佢價錢平一大截,幾乎6折咁滯。

但睇官方網站,跟港版、韓版比較,個圖好似唔太變幻。
NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

jc2ssych 發表於 2014-11-14 23:24
我亦有此concern。見佢價錢平一大截,幾乎6折咁滯。

但睇官方網站,跟港版、韓版比較,個圖好似唔太變 ...

真係陰功豬,買嘢好難十全十美呢
(Post76 Android 手機版送出)

2萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

victor_wong 發表於 2014-11-14 21:46
Ching 我想請問呢款幻變封面,是否跟其他版本一樣幻變呢?還是有冇咁幻變還是大部份都一樣呢?謝謝。{:1_35 ...

其實唔係幻變,應該話係立體封面,哩個包裝同港/韓版係一樣。

2萬

白鑽玩家

fm31331 發表於 2014-11-14 21:40
好正,司兄請問連要幾錢入手!

大約$260-$270左右啦

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Tomotoshi 發表於 2014-11-15 08:14
大約$260-$270左右啦

Thanks!
LG 65 OLED E7
Yamaha CX-A5200
Crown DCI 8 300
Crown CTS 4200
魅影 9702
杰科 5300
老秦超低音 9115D
L&W  SUB15A
JBL LS40
JBL LSC
Atmos 喇叭 JBL Control X
Surround 喇叭 JBL Control X
Mission 8吋

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

lock B?

2萬

白鑽玩家

黑冰 發表於 2014-11-16 04:10
lock B?

全部碟都係全區碼