設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[HDMI線] AudioQuest Hdmi 10~15M 邊到買最平? 10~15M HDMI介紹?以畫質行先

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

因為屋企大裝修~

AMP -> TV 用
以畫質行先~2者分別大唔大定係有其他好介紹?CP值比較高?又比較實惠?

以下都係地庫樓梯十米價錢
CINNAMON  $@@%)
CHOCOLATE $#%))
VODKA $%@%)
未講價

因為用緊BR&PS3 -> AMP 1M&2M VODKA~達威買

因為人不在香港所以要叫人幫我落去問價,成日聽C兄講地庫~地庫邊間又好D?

我想先問問76既朋友~邊到買最平~我就可以叫朋友直接去幫我買

唔該哂大家

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

有冇C兄介紹~

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

CINNAMON 旺角地庫

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

經濟負擔得起就更係VODKA啦!!

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

CINNAMON 其實唔錯㗎 我試過用條2M Cabon 同條10M Cinnamon用80吋幕在投影机[HD25]比較.唔覺有大分别.
2 Ch 聲雅膽前加石後
聲雅膽CD机
BP OPPO 103
TV LG 9200 oled
AV amp Onkyo SC5530
AV Power amp Winner HD5250se +Emotiva XPR 200
AV speakers: Klipsch LR RP150M C 250C ATOMS RP140SA SR 140SA
Sub仔:JL F110

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

samuel8892000 發表於 2014-10-16 11:57
CINNAMON 其實唔錯㗎 我試過用條2M Cabon 同條10M Cinnamon用80吋幕在投影机[HD25]比較.唔覺有大分别. ...

我見D舊POST有人話怪獸ISF2000出黎畫質幾好

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

傑` 發表於 2014-10-16 12:07
我見D舊POST有人話怪獸ISF2000出黎畫質幾好

ISF2000都唔錯可以考慮.
聲雅膽CD机
BP OPPO 103
AV Power amp Winner HD5250se +Emotiva XPR 200
AV speakers: Klipsch LR RP150M C 250C ATOMS RP140SA SR 140SA

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

samuel8892000 發表於 2014-10-16 12:17
ISF2000都唔錯可以考慮.

如果2000左右價錢選擇ISF2000會唔會比較好?
如果VODKA既價錢,仲有冇咩選擇?
我見D C兄話LUX唔錯~但係好似無出10M

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

傑` 發表於 2014-10-16 12:21
如果2000左右價錢選擇ISF2000會唔會比較好?
如果VODKA既價錢,仲有冇咩選擇?
我見D C兄話LUX唔錯 ...

CINNAMON c/p值最高.
聲雅膽CD机
BP OPPO 103