設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[XB360] 神鬼寓言2 platinum版

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

另外,xbox360 神鬼寓言2出左 platinum版。
今次真係賣大包,因為今次平價版內容係收錄完整套件「納特島」及「預見未來」兩個在xbox live上下載嘅內容。

首先,「納特島」及「預見未來」live售價分別係800點(特價後係520點),之前520時我已經真買,但之後「納特島」加翻價,因此覺得好似錯過左時機,好唔抵,所以冇買。而加好囉,一次過買晒。而且係完全整合在一張碟,唔駛download可以直接玩。
另外,裝到HDD容量竟比原版少,而且讀取速度亦比原版快。
所以呢隻platinum版真係比原版正。

雖然我之前買左特別版,但計落,如果在XBOX Live下載都要成$130蚊(MS點數1點約1蚊),而加只係$150,就已經有隻咁正嘅platinum版,真係物超所值。

不過佢個成就表就變晒英文(包括之前開果D),但你隊隻舊版佢又變翻中文,似乎MS仲未更新中文成就表 for platinum版。

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

收藏??

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

收藏??
鐵心心 發表於 2009-9-15 15:28

玩緊platinum版,因為有「納特島」及「預見未來」....
舊果隻都唔知要黎做咩,不過係特別版,當珍藏封好佢囉~~~

不過發現一樣野,之前好似唔可以一個區結兩次婚,但係第度結再擺埋一區就得。
但更新左後,我一個區試過娶可以3個(男/女)....

而納特島又有條女(唔係雞)可以任上及玩3p....

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

玩緊platinum版,因為有「納特島」及「預見未來」....
舊果隻都唔知要黎做咩,不過係特別版,當珍藏封好佢囉~~~

不過發現一樣野,之前好似唔可以一個區結兩次婚,但係第度結再擺埋一區就得。
但更新左後,我一個區 ...
marcolau 發表於 2009-9-15 16:54

我之前都係求其咁玩左一次爆機,好多野都未解
可能美式RPG唔岩我
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

銀級玩家

我之前都係求其咁玩左一次爆機,好多野都未解
可能美式RPG唔岩我
鐵心心 發表於 2009-9-15 18:12

platinum版可以用舊save,所以最勁嘅武器都在我手,
而加就玩做地主同娶老婆,四圍生仔~~^^

1萬

鉑金玩家

platinum版可以用舊save,所以最勁嘅武器都在我手,
而加就玩做地主同娶老婆,四圍生仔~~^^
marcolau 發表於 2009-9-15 21:13

你睇到都係為四圍生仔而玩platinum版
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

銀級玩家

你睇到都係為四圍生仔而玩platinum版
鐵心心 發表於 2009-9-15 21:32

你都爆左啦(應該),唔玩呢D無謂野,唔通重玩咩....^^

1萬

鉑金玩家

你都爆左啦(應該),唔玩呢D無謂野,唔通重玩咩....^^
marcolau 發表於 2009-9-16 14:18

我果時冇結婚,因為唔識搵囡結

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

銀級玩家

我果時冇結婚,因為唔識搵囡結
鐵心心 發表於 2009-9-16 14:47

你識唔識刷錢,如果你刷到大把$,1小時內做有$人,..好多野都好易得手....
不過變左百萬富翁後就變左冇RPG嘅意義,因為升呢都可以用$買藥搞惦,3日內可以爆晒機。
之後有成就有威望,就通街都係囡囡等你。
到時只係按Y鍵睇下佢咩性格,想玩咩囡.....
「不修偏幅」同「性混亂」都可以玩3P或以上,當然你玩男人都得~~^^!
將幾個老婆放同一個區係一件好搞笑嘅事。

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

i also bought platinum版
and can u tell me how to 刷錢?
only know for reserve if i less money
TV: Sony KDL-46Z5500
AMP: Onkyo 607
SF: Klipsch RF-52
SC: Klipsch RC-52
SS: Scandyna Micropod SE
Sub: Klipsch XW300d
STB: MTV 8000D
BDP: Pioneer BDP-320 / Sony S370
Console: XBOX ONE / PS4