設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[果子/扭蛋] 龍珠扭蛋分享(都幾多圖~^^)

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

尋晚無砌模型走左去影D龍珠扭蛋~
雖然唔曉沃~
無得玩無得擺POSE~:L
但查實又做得幾好幾令架~Smilies011
曾經有諗過唔再買扭蛋~
一黎又係一種開資三黎屋企又無位擺~
但出左之後又見佢做得咁型~
真係忍唔住:lol
無計~鬼叫我咁易受誘惑丫Smilies003 Smilies005

先黎最新出既~
悟飯依舊咁細苙:L

透明悟空其實都幾令~
買個時問過個老細點解彩色咁過~
唔係呢隻先係SP咩~:o
佢話原來彩色少貨~佢先係SPSmilies003

杜拉個頭真係好似薯條~
但又炸得幾型;P

斯路做得好令~
實會被人炒~Smilies007

菲利做得幾奸~~Smilies006

斯路篇經典既一幕~~

效果~死人FEEL~~

之後就黎D舊蛋
悟空父子既情景蛋~

2個比較~

都係悟空父子~(精神時間房)

比達

菲利們Smilies006

都係悟飯~
但塊面好瘦~~
俾人吸乾左~~Smilies015

超可動悟飯~
真係唔明點解大部分少年悟飯都係呢個POSE~
唔通真係令仔D:o

3個同POSE既悟飯比較~
點解我買親都有少年悟飯Smilies009
因為我至鐘意既角色就係佢:lol

呢隻係景品匙扣~
呢個魔童好型仔~
我未見過咁型仔魔童~俾佢吸引哂Smilies011
SO我暫時剩係買左佢Smilies018

同場加影星矢匙扣
又係出得好令既系列~

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

龍珠我得兩隻盒蛋:L

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

好野播,如果比我哋老闆(小瑟)見到實開心到死...:lol :lol

奬你二粒精華先,一粒係我比,另一粒我代小瑟比,因為小瑟哥係龍珠迷,我都係嫁....Smilies010 Smilies010

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 knight 於 2007-8-25 15:35 發表
龍珠我得兩隻盒蛋:L

點解唔貯丫??:o

原帖由 DVD迷 於 2007-8-25 19:27 發表
好野播,如果比我哋老闆(小瑟)見到實開心到死...:lol :lol

奬你二粒精華先,一粒係我比,另一粒我化小瑟比,因為小瑟哥係龍珠迷,我都係嫁....Smilies010 Smilies010 ...

keke~
多謝哂~
我都唔客氣收左佢地啦:lol
你有無貯龍珠盒先~~Smilies018

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 虎520 於 2007-8-25 19:47 發表

keke~
多謝哂~

好少,因為鍾意高達模型多D...:lol
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 虎520 於 2007-8-25 19:47 發表

keke~
多謝哂~

仲開多範Smilies015
個櫃滿laSmilies015
做學生又冇乜銀:L Smilies003

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

影得好,我都要買攝影棚.........

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 knight 於 2007-8-25 23:25 發表

仲開多範Smilies015
個櫃滿laSmilies015
做學生又冇乜銀:L Smilies003

散買令個d囉:lol

原帖由 marcolau 於 2007-8-26 12:23 發表
影得好,我都要買攝影棚.........

你好似講左幾耐喎
快d買啦~
80幾咋:lol Smilies010

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我都買左一炸蛋蛋, 不過都未有位開, 依家仲係個櫃入面包住!!!:L :L :L

版主英明, 呢2個精精比得好呀!!!!Smilies014 Smilies014 Smilies014
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

呢套扭蛋我我o係街都見有,估唔到真係幾靚Smilies018 Smilies018