設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS4/PS5] PS4獨佔大作 Bloodborne(p.10 99#開始有實物品睇)

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

咁就買左機同保養先等九號訂bloodborne

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John 發表於 2015-1-31 06:16
咁就買左機同保養先等九號訂bloodborne

台北電玩展舞台活動-「聖杯迷宮」頭目戰

[YoutubeHD]0QL9PJYTTMQ[/YoutubeHD]

「聖杯迷宮」

[YoutubeHD]zp0mAF1jwD4[/YoutubeHD]
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

呢一隻可能係我春季唯一入嘅Game
等我講下其他所謂大作我點解覺得入唔過:

Biohazard HD remaster
姐係咁 大家要玩都應該玩過 包括小弟

Saints Row Iv Re-Elected
初頭想入 但係響MK睇過實際畫面 同PS3一樣 有D被騙感覺 Skip

Evolve
其實呢隻我都可能入既如果搵齊隊友 因為直覺呢隻Game 故事模式會好爛
好似Battlefield咁 Mulitplayer先係主菜
如果湊唔夠人玩好無癮
認真想問下大家對呢隻Game既睇法

龍珠XV
Well 其實係我唔啱玩 或者根本冇追過龍珠 我D Friend應該會慫恿我買 等佢地佔領我部機嚟玩

The Order 1886
故事Only 同埋睇唔出佢既獨特之處 除非去到Uncharted果班 如果唔係就好唔抵玩

Battlefield Hardline
GTA Online Heist就出 講完

Project CARS
自從Driveclub同The Crew Epic Fail 我真係對D所謂新玩法賽車Game好有戒心

Bloodborne
節奏快 Gothic setting好有趣 同埋Dark Soul班底既信心保證
唯一問題 Dark Soul 2竟然響出Bloodborne之後兩三個禮拜出PS4版
非常有趣

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
@肥狗仔@ + 50 + 50 用家心得

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

michael.t 發表於 2015-1-31 22:44
呢一隻可能係我春季唯一入嘅Game
等我講下其他所謂大作我點解覺得入唔過:

same here, 哩一兩年打機相對保守,我寧願買DOA5睇美女好過玩五六個鐘先知中伏。

始終已經唔想浪費時間在墨守成規的遊戲身上。之前計過,HALO MCC本來可以頂到成年,但MP未整好就好比自斷雙臂,今年春季我都係玩返WiiU的舊game。

1886果啲,得單機的,純睇關卡設計睇氣氛。睇預告片感覺隻game的performance都幾多吓,個人比較擔心隻game會左抄抄右抄抄,最後core的部份被削弱,整到唔三唔四。不過PS4已經餓咗game好耐,難得有一款真正的第一方大作,當睇風景都值得入的。

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

@肥狗仔@ 發表於 2015-2-1 00:54
same here, 哩一兩年打機相對保守,我寧願買DOA5睇美女好過玩五六個鐘先知中伏。

始終已經唔想浪費時間 ...

反正我有GTA Online同Fifa頂住

同埋我都冇太多時間打機

呢隻我想等各大Game評出咗先決定

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

[YoutubeHD]Iw01cbqrsPE[/YoutubeHD]

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

剛打電話去訂左,不收訂金,開心了……
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

IGN The First 今期主角係Bloodborne,首18分鐘實機演示~

[YoutubeHD]Tvi51MDOZTQ[/YoutubeHD]

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

DVD迷 發表於 2015-2-2 13:11
剛打電話去訂左,不收訂金,開心了……

頂你打尖訂,我d walk in客要等到星期一

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

大佬John 發表於 2015-2-4 20:34
頂你打尖訂,我d walk in客要等到星期一

你都不能怪我的,因為怕搶不到特別版…