設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS4/PS5] PS4獨佔大作 Bloodborne(p.10 99#開始有實物品睇)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

mtvbb 發表於 2015-4-16 00:51
物咁 閃.............縮既

hahahahhaha

Bloodborne™_final boss:https://youtu.be/B60IoPiVk88
快速打月神
(Post76 Android 手機版送出)

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John 發表於 2015-4-16 00:19
第一獵人 單打

我等幫完我朋友後,我都會去打第一獵人的……
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

我最鐘意既影評評拔甩邦
[YoutubeHD]OTf-_FnGz68[/YoutubeHD]

如果拔甩邦變成普通game

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John 發表於 2015-3-14 20:38
鬼叫你唔俾訂同打尖咩, 哈
少有實用又睇得既贈品, 造形別緻. 不能錯過
仲係全宇宙得 ...

我想話你知,真人快打是我最後一隻幫襯官鐵老板,因為佢己嬲左我,但我唔知咩事,不過我冇估錯的話,多數係我朋友在佢面前講左令佢唔高興的話,難怪,之前真人快打在上星期六到貨時,佢都冇通知我去取game,點解我會知道佢嬲左我,因為尋日用短信通知佢叫佢留龍如中文版時,佢短信己封左我,冇得傳送和回應,我打比佢時,佢不聽我電話了,因為之前有個朋友叫我幫佢買game冇得平,佢當我食左佢啲錢,佢就在老板面前唱衰我,但我真估不到,佢都唔聽日我講下,就發脾氣,做生意播,所以我衣嫁開始又要去搵別一間訂game了。

所以話,有時想幫朋友買,以為有得平,衣嫁冇得平,就發生一件不快樂事件出來,仲搞到我以後都冇左這樣的老板了。

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
大佬John + 100 + 100 用家心得

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

星級玩家

DVD迷 發表於 2015-4-17 10:17
我想話你知,真人快打是我最後一隻幫襯官鐵老板,因為佢己嬲左我,但我唔知咩事,不過我冇估錯的話,多數 ...

你果個fd都已經唔叫fd啦,咁樣"棟"你一穫

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

海盜 發表於 2015-4-17 12:14
你果個fd都已經唔叫fd啦,咁樣"棟"你一穫

所以做又死,不做又死,最後搞兩敗俱傷,算啦,可能個天都叫我去換換老闆了……

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2015-4-17 13:11
所以做又死,不做又死,最後搞兩敗俱傷,算啦,可能個天都叫我去換換老闆了……  ...

你有冇第2間?
TV: Sony KDL-46Z5500
AMP: Onkyo 607
SF: Klipsch RF-52
SC: Klipsch RC-52
SS: Scandyna Micropod SE
Sub: Klipsch XW300d
STB: MTV 8000D
BDP: Pioneer BDP-320 / Sony S370
Console: XBOX ONE / PS4

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2015-4-17 13:11
所以做又死,不做又死,最後搞兩敗俱傷,算啦,可能個天都叫我去換換老闆了……  ...

過一排再搵佢囉

你要188定官塘?
TV: Sony KDL-46Z5500
AMP: Onkyo 607
SF: Klipsch RF-52
SC: Klipsch RC-52
SS: Scandyna Micropod SE
Sub: Klipsch XW300d
STB: MTV 8000D
BDP: Pioneer BDP-320 / Sony S370
Console: XBOX ONE / PS4

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

ming226 發表於 2015-4-17 22:31
你有冇第2間?

冇,師兄係唔係有好介紹比小弟呢?

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

ming226 發表於 2015-4-17 22:33
過一排再搵佢囉

你要188定官塘?

師兄誤會了,官鐵意思,佢原本在官塘地鐵站開過分店,後來因為租約問題,所以佢搬返去188總店了。

唔搵了,我今日中午再試過打比佢,電話已封殺左我,冇辦法接聽我電話,算了,下次開始去旺角及深水埗訂game了……………