設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS4/PS5] PS4獨佔大作 Bloodborne(p.10 99#開始有實物品睇)

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

mtvbb 發表於 2015-4-8 11:16
不如你拍條片, 係神父果到同埋走去大閘到
佢既召喚人, 係果一版打左大佬係召唔到.
所以我唔太明點樣召到 ...

唔打大佬,,跑左落水道狂執野,,
總知,,我屈左大半日,,先召人打大佬,,第一關大佬已經20幾LV 的事

家下開新角色試試,, 再看看大教堂區果到點先~

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

heloleo 發表於 2015-4-8 11:58
總知,,我屈左大半日,,先召人打大佬,,第一關大佬已經20幾LV 的事  ...

反正PS4 UP 片好易, 你比條片來睇下, 咁你跟手開新既都實攪得到CO OP 姐
係咪

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

今晚趁未有人CO OP, 自己去試下單打先
[YoutubeHD]3J5p506q-Tk[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
DVD迷 + 10 + 10 太強了

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John 發表於 2015-4-8 01:24
去'未見之村' 支燈寫住未見之村亞哈革的

已搵到,仲開左門,謝謝你
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

召朋友幫解決麻煩獵人

[YoutubeHD]Ug-u-yYWx6E[/YoutubeHD]
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

heloleo 發表於 2015-4-8 11:58
總知,,我屈左大半日,,先召人打大佬,,第一關大佬已經20幾LV 的事  ...

師兄你睇下,我召人,人召我都冇問題,除非你冇靈視,如果唔係,冇理由召不到朋友的,你錄片最好啦,起碼可以知道下你出咩問題

惡夢主人密寇賴許(上)
[YoutubeHD]7ZUdEDbUq2k[/YoutubeHD]

惡夢主人密寇賴許(下)
[YoutubeHD]p5GoKtA9lWg[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
mtvbb + 10 精彩報告

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

梅高的奶媽
[YoutubeHD]ryqKkhf2AQM[/YoutubeHD]
[YoutubeHD]OpW82E4M_sM[/YoutubeHD]

召喚者成功打倒梅高的奶媽
[YoutubeHD]qfdCtVjKaJY[/YoutubeHD]

我成功打倒梅高的奶媽了
[YoutubeHD]MmaH2wxqY1U[/YoutubeHD]

評分

mtvbb + 10 超正!

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

BB腦的路線(上)
[YoutubeHD]NZG8cgnpJ_4[/YoutubeHD]

BB腦的路線(下)
[YoutubeHD]2IBbY_PKSTk[/YoutubeHD]

評分

mtvbb + 10 一定要加分

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

一開唔知做乜,有無武器
晝面唔靚

大作一隻衰過一隻

黑鑽玩家

momolee 發表於 2015-4-9 15:00
一開唔知做乜,有無武器
晝面唔靚

開頭強生SALE 我時我都係咁話
對未玩過呢D GAME 既我, 開頭要捱2版都幾辛苦, 有FD 直頭放棄左

不過佢玩落, 就多少都要單打下, 佢既氣氛令人驚嚇同緊張
畫面就肯定唔係大驚喜
敵人又真係好Q勁,
單人唔 CO OP 去行, 又要一隻隻單, 都幾肉緊
同埋有D版真係太大, 好難行, 又要記性, 又要小心, 又要好身手
當有得CO OP 時, 又調返轉去蝦敵人幾爽
當然佢都有平衡左你既CO OP FD 既體能同敵人既體能
總括都幾有冒險

評分

參與人數 2威望 +110 金錢 +110 收起 理由
大佬John + 100 + 100 用家心得
DVD迷 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分