設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[音響配件] 可能係最靚的拖板入手- GURU Infinity

進階玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
弟一向都好支持GURU D 産品, 次次出D 補品效果都好正面 , 而且代理服務真係無得頂, 任你試任你玩, 唔識玩教到你識, 除左代理唔少大品牌, 重有自己出唔少配件同幾千至幾萬蚊線材. 最近又出左個自己品牌拖板, 一看張相己經心思思, 因為真係好靚仔, 完全真係唔似香港出産

打去同個老板傾下, 他話XXXXXX d 人試過重好聲過蛇王, 一定要去試下, 他話個拖板特點係無色無味, 完全發輝套音響器材個原有味道, 由於無色無味, 所以個拖板條電源線非常緊要, 唔好選d 只得力水電源線, 要選d 有質感音樂感強架電源線

另外老板話做lee個拖板理念係做一個電流同接牆身無分別拖板, 他話個拖板毎個位一樣有甘強電流, 接Mono amp 都無問題, 唔會聽得出同接牆身有分別, 個拖板重有個位可以接地盒, 接左可以張個音場拉闊d同深d

聽完甘好今日就上去試下, 效果真係好正面, 雖然今個月真係已經買左好多HIFI野 ,但係都要乘乘地買反去, 試多幾日先再出報告

P.S. 另外GURU重借左條入門RCA線比小弟反去試下, 話雖然係入門, 聲音都好滑好有質感, 點解係入門, 因為知小弟玩唔起D貴線

個木盒都好型同高雅

個木盒都好型同高雅

毎個有獨立號碼

毎個有獨立號碼

跟釘墊

跟釘墊

有個位接地盒

有個位接地盒

毎個可以自選美式,英式, 歐式

毎個可以自選美式,英式, 歐式

入面全鍍金做

入面全鍍金做

借返来最入門RCA線

借返来最入門RCA線

評分

參與人數 7威望 +69 金錢 +69 收起 理由
jason1969 + 10 + 10 超正!
billy829 + 10 + 10
plnl88 + 10 + 10 精彩報告
edlsang + 10 + 10
喜喜天使 + 10 + 10
avad + 9 + 9 精彩報告
leo25 + 10 + 10

查看全部評分

銀級玩家

哇,呢件睇樣幾正,唔知價錢點樣呢?
如果便宜都要執返件玩下。

黑鑽玩家

一眼睇晒!

進階玩家

zxu 發表於 2014-9-13 22:48
哇,呢件睇樣幾正,唔知價錢點樣呢?
如果便宜都要執返件玩下。

七千幾蚊呀,師兄

星級玩家

師兄可pm小弟價錢嗎

星級玩家

oteloj 發表於 2014-9-13 23:47
七千幾蚊呀,師兄

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

貴過小弟隻mtb成倍有多,但淨睇樣已值返,估計把聲應該好正
雞雞音響組合

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

外型都十分討好 !

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

真係好靚仔。

但有少少野唔明,想向師兄請教一下。

他話個拖板特點係無色無味, 完全發輝套音響器材個原有味道, <--- 呢樣小弟明白。

由於無色無味, 所以個拖板條電源線非常緊要,
唔好選d 只得力水電源線, 要選d 有質感音樂感強架電源線  <--- 咁咪破壞左原來的目的羅?