設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[影音配件] 非洲和尚 黑夜捉烏鴉 黑媽媽 (ISOL-8 Integra)

黃金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

各位老細 禾又黎呃分放毒啦   
以下有放毒及吹水成份 所有刀係個人觀感 請各位師兄唔好盡信 不喜勿插
我志在開心 害人畢錢架咋

以下對話為保障當事人 所以會用假唔晒既名 志於當事人係邊位 各位自己對號入座啦   

第一節 中毒前因  初遇 ISOL-8 C2 WAVE
半年前上去SSP 志雲毒氣室 當日有朋友拎部103 俾志雲大師加屎
當日當然係反下佢部第一版美國隊長105 再換呢樣換個樣 然後到最後 就係試下條屍插下未改103睇下有咩效果
結果...........................
當日四條大漢嚇傻左   部未改103插左隻屍易後效果居然拍得住部第一版美國隊長
當時就對部屍易念念不忘 可惜已經冇行貨 所以一路都袛係得個恨字

第二節 機緣巧合

係一個機緣巧合之下 朋友升級 Asix 順理成張 部屍易終於到手
對於我家中組合 無論聲畫既提升都係有好高既效果 正諗住應該有排玩之際
兩個月後..............
英國朋友來電 喂 有條黑煙好正喎個價 香港好似都唔多覺有黑色 你買左肯定變左神人呀 見你呢排反ISOL-8 我又準備返香港 我唔介意人手幫你帶返黎喎  買唔買姐   呢的衰朋友真係唔好識咁多 禾邊有錢買呀

第三節 命運安排
緣來相聚 緣盡相離 呢排忽然因為某的事件發了一畢小橫財 正所謂 連個天都幫埋我
最後就 各位觀眾 有條煙 重係黑色既煙

煲左兩日 忍唔住換埋條線 係呢度多謝 sky sir 出手相助
呃下分先三日後再出分享
因為香港有代理 同埋係朋友私人幫我買返黎 所以師兄們唔好PM問幾錢鳥

評分

參與人數 12威望 +129 金錢 +129 收起 理由
jason1969 + 10 + 10 超正!
WildKid + 10 + 10
mclaren + 10 + 10
wwk093 + 10 + 10 精彩報告
fatkie + 10 + 10 精彩報告
keke323 + 10 + 10 超正!
chhanthony + 20 + 20
benchowhang + 9 + 9 精彩報告
plnl88 + 10 + 10 精彩報告
alpinweissM + 10 + 10 毒人岀手鳥,又唔知害人幾多錢.
goodies + 10 + 10 絕對認同
chuwing + 10 + 10

查看全部評分

相關帖子

黃金玩家

留位

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

有錢多好

黃金玩家

chuwing 發表於 2014-9-9 20:11
有錢多好

車 你都買得起啦 不過代理冇貨之麻  
不過可以好肯定同你講 如果你鐘意聽歌 入左一定唔會後悔
除非你真係細分到要玩 HC LC 如果唔係 真係可以玩一世

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
chuwing + 10 + 10

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

根本靚仔

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

羨慕

鑽石玩家

羨慕 羨慕

鉑金玩家

毒人岀手鳥,今次又唔知害人幾多錢
器材: 法國合併機+法國小喇叭+祖國宇宙盤
電處: 美國電源再生+英國濾波+日本隔離牛
電線: 美國波蘭日本香港聯軍

鉑金玩家

仲唔改簽名

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

真係非常非洲和尚, 又毒人

黃金玩家

alpinweissM 發表於 2014-9-9 21:10
仲唔改簽名

改左啦    預左同師兄你做黑白雙毒架啦