設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: jacky622

[討論] 通利做緊AKG大減價

專業玩家

chowyeung 發表於 2014-12-14 17:54
"下星期仲有新既特價"

ching 重要考慮咁耐?

出手la......齊齊玩、大家樂

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

gamadog 發表於 2014-12-14 22:51
haha......812 la....如果能力夠的話.....
一定無後悔

我多數用電話聽,應該推唔到812.
(Post76 Android 手機版送出)
DNA 號碼
ONKYO5010, BDP 9700,1000 ULTAR, R300, Q300C, FA

鉑金玩家

gamadog 發表於 2014-12-14 22:53
ching 重要考慮咁耐?

出手la......齊齊玩、大家樂

今日去睇冇新價,
k520, k540邊隻好d? 係唔係甘易斷?
DNA 號碼
ONKYO5010, BDP 9700,1000 ULTAR, R300, Q300C, FA

星級玩家

金耳朵金耳朵學員

malikysl 發表於 2014-12-15 19:02
今日去睇冇新價,
k520, k540邊隻好d? 係唔係甘易斷?
(Post76 Android 手機版送出) ...

我都建議師兄有筆直入812 
有部portable 既DAP 如dx90 x5 ak120 等已十分恐怖
我導左唔少人買812 本身佢地都諗緊K712既 都係忍唔到手
代理都仲有2年保 大部份地方都有做SALE 送野 很抵玩

鉑金玩家

Near 發表於 2014-12-15 19:21
我都建議師兄有筆直入812 
有部portable 既DAP 如dx90 x5 ak120 等已十分恐怖
我導左唔少人買812  ...

成日要上大陸做野,唔方便帶甘多野過關,否則以為我走水貨。
唔該哂。

再search old post, k540, 都有師兄爆左 headband, 現睇下81dj, Q460掂唔掂。好似好小資料,睇下呢度有冇師兄用過,請留下意見,唔該哂。
睇左外國d文章,好似Q460, 低音幾重。
DNA 號碼

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

malikysl 發表於 2014-12-15 19:30
成日要上大陸做野,唔方便帶甘多野過關,否則以為我走水貨。
唔該哂。

我用DX90直推Q460,夠力又好聲,低音有力但又唔會過强,無論聽Canton pop, Jazz或古典都十分正。我唔鐘意線控,所以換咗Earmax鍍銀線,更加無投訴。

好多人話Q460多味精,可能係,不過與同期買入的K550相比,雖然音場冇咁開揚,但卻更加討好和吸引人聽下去,我鐘意Q460多過K550好多。而且帶Q460出街好方便,可以摺埋又有硬盒。

結果我總共買咗三隻Q460, 黑白綠各一。而現時背囊常備嘅兩對耳機分別係Q460 和JVC FXT200LTD。

鉑金玩家

peterspy 發表於 2014-12-16 04:21
我用DX90直推Q460,夠力又好聲,低音有力但又唔會過强,無論聽Canton pop, Jazz或古典都十分正。我唔鐘意 ...

唔該哂 師兄。
你d Q460 耐用嗎?用左幾奈呀?
我見有師兄用K540, 用半年左右都斷頭。
DNA 號碼

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

malikysl 發表於 2014-12-16 08:38
唔該哂 師兄。
你d Q460 耐用嗎?用左幾奈呀?
我見有師兄用K540, 用半年左右都斷頭。

只係用咗一個月到。不過淘寶上有好多零件賣,pad, ,摺合位個鉸都有,爛咗都唔怕。

鉑金玩家

peterspy 發表於 2014-12-16 09:39
只係用咗一個月到。不過淘寶上有好多零件賣,pad, ,摺合位個鉸都有,爛咗都唔怕。 ...

唔該哂,一搵就見到,Q460, 零件相對便宜。
DNA 號碼

鑽石玩家

K171 各位CHING有咩意見,可以換線,邊度有得換^^