設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: mftso

美國隊長2 港版全新 鐵盒版

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

jayjay 發表於 2014-8-20 14:49
你叫佢死咪算囉
佢屋企人無辜架!!
(Post76 Android 手機版送出)

改番 嬲得滯語氣重左
Panasonic P55VT60; Pioneer BDP-LX88
Anthem MRX710; Proceed AMP3;
Front & Surround: Revel M105; Centre: Revel C205 ;  JL Audio E110

版務總管組

76管理團隊

76 榮譽VIP勲章

各位好,

剛得知本帖之樓主乃問題會員之一, 現已將有關問題轉達到版務總管組跟進.

謝謝!!!

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +15 收起 理由
choi2010 + 5 + 5 絕對認同
jack331 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我都試過比呢個大師放飛機,話說我賣隻鐵盒佢話要就留比佢啦,約左兩、三日後,跟住我上post76閒逛時見到有同一隻碟賣就八掛入去睇,有師兄賣比我平$30咁上下… 我亦見到佢第一個留言話要,如是者我就特別留意信箱和whatsapp睇下呢位大師幾時會通知我唔要,其實佢唔要我都可以理解,亦歡迎佢出聲我可做返平手或取消預留,起碼有個答圾。 但最後好明顯佢無搵過我,去到約定交收前一晚我就whatsapp佢係咪唔要唔駛留比佢而佢當然無令大家失落的唔覆我,咁我自然就算啦…  如果唔係今次有咁多人企出黎講我都唔會出聲!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jack331 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

進階玩家

Hon 發表於 2014-8-20 20:38
咁你應該幫我地問下佢點解放咁多人飛機麻....

如果佢答你呢個係佢既嗜好的話, 我地就唔會SO佢LA...

師兄,睇見唔同師兄都有不愉快既經歷,自己都覺得執身彩仲邊敢問咁多,交收完就閃左

似終佢今次係賣,我係買,可能冇咁多麻煩野掛。如果我係賣,佢係買的話,可能已經又唔同了

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

raynos 發表於 2014-8-21 12:00
師兄,睇見唔同師兄都有不愉快既經歷,自己都覺得執身彩仲邊敢問咁多,交收完就閃左

似終佢今次係賣,我 ...

講得啱....

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

DONDON_33 發表於 2014-8-20 17:00
有圖有真相
圖中是我dondon_33既會員資料,以及我以往既交易紀錄
圖中說明了1:dondon_33此戶口從2009年 ...

要搞清楚,我有同 DONDON_33兄交收過,絕對可靠!同mftso, kittykitty, 1234Don係2位師兄!

但mftso, kittykitty呢2個係同一個人,專門喺二手區惡搞,我認識至少5位師兄俾佢玩飛機,賣同買都有。

其實大家講出來都係想話俾其他師兄知要小心,無謂浪費時間!

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
jack331 + 10 + 10 敢言,真漢子
杜sir + 10 + 10 用家心得
scott0208 + 10 + 10 精彩報告
shark.l + 10 + 10

查看全部評分

Greed is good....But it's even Better on Blu-Ray!

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

其實任何網上既二手買賣也存在風險, 購買時大家要小心,雖然依刻Post76未有星級賣家認證做識別, 但不妨留意佢地既資歷同活躍程度入下手, 當然我亦唔係話依類版友有問題, 正如我所說Mftso對我亦放過飛機2次, 但我諗係度蒲開既師兄巳知Mftso係1名飛機友
.如果我宜家Ban佢佢用第3第4分身,到時1定要有再多人上當先可以確實係佢, 第二, 始終網上以外交易Post76唔想干涉其中, 試想一下如果賣家交收遲到, 貨不對辦, 臨時更改時間而導致任何一方上黎互訴對方, Post76可以有什麼立場呢?? 當然如果大家交收時遇到走數,翻版,刑事...等問題鼓勵向警方或海關舉佈, Post76必定通訊合作. 希望大家明白  當然我亦為曾遇上不快經驗既師兄講一聲唔好意思呢!

評分

參與人數 8威望 +79 金錢 +70 收起 理由
Post76 Admin I + 10 + 10
choi2010 + 9 絕對認同
jack331 + 10 + 10 用家心得
lawgc8 + 10 + 10 絕對認同
杜sir + 10 + 10 一定要加分
jayjay + 10 + 10
scott0208 + 10 + 10 精彩報告
shark.l + 10 + 10

查看全部評分

禁止發言

電影版揸fit人

簽名被屏蔽

銀級玩家

呢排樓主個朵嚮晒,睇黎佢唔會再用,見到新手A/C,大家自己小心囉

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jack331 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

review33 發表於 2014-8-20 01:37
認清楚呢條 DON1234 真樣先 !! 隔離數字台用緊新名so123 ,各CHING小心 !

原來又係R33果邊啲蛤蚧,果個網站內真係非奸即盜!
香港黃屍電影金像獎

All the Fuck