設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 窮小子

[Rock & Pop] 彭羚收藏

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

窮小子 發表於 2014-8-14 10:06
c hing 早晨 !

其實 3張“囚鳥”刀是普通版,

大馬版同新加坡版以前會係ebay.com.sg 搵, 幾蚊坡紙就有

而家好多比人炒貴晒

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

ultramanzoffy 發表於 2014-8-14 17:45
對於CASS 給林海峰收歸旗下後,卻只派給CASS"生仔"任務,而抽起曬彭羚她的歌唱任務,我們是表示遺憾.{:6_132 ...

咁樣私有化實在係太自私,損人利己嘅行為   

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

CDROMRW 發表於 2014-8-15 10:53
咁樣私有化實在係太自私,損人利己嘅行為

C HING 哥哥

認同睇法 Ⅹ 2

不如錦啦...  ....

C HING 可 5可以 用76post 力量

用我們各 C HING 弟的誠意

日、日、月、月 post---“CD”又好、什麼什麼又好

感動“彭羚”開一次演唱會好嗎 ?

由於小弟是新人

可5 可以 C HING 大大 開個新post---召集大家---發輝 76力量

在此謝過

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
sunboy + 50 + 50

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

窮小子 發表於 2014-8-15 11:41
C HING 哥哥

認同睇法 Ⅹ 2

我買套 Concert YY 藍光都係睇佢幾首歌咋!陰功

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

CDROMRW 發表於 2014-8-15 12:05
我買套 Concert YY 藍光都係睇佢幾首歌咋!陰功

C HING 哥哥

我睇你個圖樣

刀幾靚仔

不如你開個新 post

我弟一個支持

救救你、做個好心... ...

評分

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

窮小子 發表於 2014-8-15 12:16
C HING 哥哥

我睇你個圖樣

我都 OK 靚仔o架,我兩個 Friend 老夫子同大番薯就得意 D

我通常撘嘴多,睇下我個名都知啦   

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

所以林海峰所有products我都唔會買
盡量唔用EPS, 戒m記, 等佢零收入時要老婆出山

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
CDROMRW + 10 + 10 哈哈,盡量支持喇 ^^

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

Will 發表於 2014-8-15 13:23
所以林海峰所有products我都唔會買
盡量唔用EPS, 等佢零收入時要老婆出山 ...

Will  C HING

萬歳...

我地支持你...

彭羚“出山”...   ...

評分

查看全部評分

鑽石玩家

我有一首她電影"和平飯店"的歌"完全因你"很喜歡 這首歌使影片顯得如此美麗浪漫,看完電影"和平飯店"後, 啦啦
聲買這"存為愛(3 CD)" :

DISC I
01. 合久必婚 ? – 李克勤/陳苑淇
02. 最愛演唱會 - 陳慧琳
03. 深藍 - 盧巧音
04. 心寒 - 鄧健泓/ 鄭中基
05. 姊妹 - 楊千嬅
06. 愛妳 - 許志安
07. 我願意- 陳曉東
08. My Way - 張敬軒
09. 會過去的 - 許志安/車婉婉
10. 完全因你 - 彭羚
11. 好久不見 - 黃凱芹
12. 多得他 - 王菲
13. 愛不釋手 - 李克勤
14. 星語心願 - 張柏芝
15. 劃火柴 - 陳曉東
16. 爛泥 - 許志安
17. 絕 - 高雪嵐
18. 最愛 (Piano Version) -周慧敏

DISC II
01. 有了你 - 陳百強
02. 憑著愛 - 蘇芮
03. 難忘您 - 許冠傑
04. 赤子 - 葉德嫻
05. 細水長流 - 蔡齡齡
06. 最愛是誰 - 林子祥
07. 我和春天有個約會 - 劉雅麗
08. 印象 - 許冠傑
09. 我只在乎你 - 鄧麗君
10. 千千闋歌 - 陳慧嫻
11. 愛的根源 - 譚詠麟
12. 一切也願意 - 關淑怡
13. 情深說話未曾講 - 黎明
14. 願 - 林憶蓮
15. 天若有情 - 袁鳳英
16. 愛不完 - 劉德華
17. 喜歡你 - Beyond
18. 及時擁抱 - 黎明

首批限量附送 Bonus CD (Music Box)
01. 一夜傾情
02. 痴情意外
03. 月半彎
04. 天各一方
05. 婚紗背後
06. 左右手
07. 祝福
08. 插曲
09. 每一個晚上
10. 來夜方長
11. 容易受傷的女人
12. 都是你的錯
13. 明天我要嫁給你
14. 世紀未煙花
15. 漣漪
16. 每一個明天
17. 我為何讓你走
18. 聽海
19. 任何天氣
20. 幻影

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

psb 發表於 2014-8-15 13:50
我有一首她電影"和平飯店"的歌"完全因你"很喜歡

存為愛(3 CD):

psb  C HING

我見你 CD中有首: 來夜方長(陳潔儀十蘇永康)

我好鐘意

KIT  CHAN  D歌---聽出耳油

回味, 好唱功, 好歌手

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
psb + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分