設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: tommy1976

76元老話乜都得, 大師以下就出個帖都比人劫埋.

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

sunboy 發表於 2014-7-21 18:52
師兄,我開始幾喜歡你有鋤強扶弱嘅心和反黑為白嘅本事,愚子可教

sunboy 兄,其實有時講說話都要適可而止,始終76各版友無分彼此,亦唔希望比任何人有階級觀念之分。每人都有自已一套價值觀,唔可以講邊個錯或對,你可堅守但亦唔好因某D地位而強加於人前,說話留一線,日後好相見,亦希望sunboy兄明白
(Post76 Android 手機版送出)

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

sunboy 發表於 2014-7-21 19:01
我投訴就冇人SO過我,e+.......唉!明白哂!

Sunboy 兄,小弟見到工作人員已經於今日早上回應咗你既投訴,而你自己本人亦已經於今日下午回應返工作人員
你自己做既回應,又係短短數小時前既事,相信你唔會唔記得架,係嘛?
可否與一眾師兄們分享一下,何以你話無人 so 過你?
請問你意思是否指小瑟無親自處理你既投訴?
在籠裡出生的鳥,認為飛翔是一種病。
Birds born in a cage think flying is an illness.
- Alejandro Jodorowski

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2014-7-21 22:26
sunboy 兄,其實有時講說話都要適可而止,始終76各版友無分彼此,亦唔希望比任何人有階級觀念之分。每人 ...

son son兄,小弟衹會尊重果D理性和講道理嘅人,既然有人顛黑倒白擺我上檯玩,我係唔會做沈默的羔羊,亦唔會俾面佢,我是否無理取鬧大家心中有數,你敬我一尺我敬番你一丈,如果冇人放火,都唔會周圍著火,你地唔去捉放火既人反而去追究火之錯,是否有點本未倒置呢?這不難令人懷疑放火之人是受保護的,為免舊事重提,我亦唔想再多講,是非對錯自有公論,決定權在你手,若你判我理虧,我最終除了拂䄂而去還可以怎樣?請你睇下,上面又有人出黎放火喇,我又應否回應呢?

評分

參與人數 1威望 +30 金錢 +30 收起 理由
agic + 30 + 30

查看全部評分

銀級玩家

SonSon 發表於 2014-7-21 19:08
首先.......所謂追悼乜乜師兄悲哀帖要刪既唔只tommy1976兄你一帖, 其他相類同又係元老級既帖文亦一併刪除,  ...

既然版主回應是這樣,那我無話可說。

銀級玩家

sunboy 發表於 2014-7-22 02:10
son son兄,小弟衹會尊重果D理性和講道理嘅人,既然有人顛黑倒白擺我上檯玩,我係唔會做沈默的羔羊,亦唔 ...

你可以回帖質問他人那就是為正義而戰,而有跟你對立面的質問就是點火頭?師兄,一隻手掌拍不響,我開掉念帖是找跟我一樣覺得投契的朋友共討的,你們一群人來不停譏諷我,說我是投臭之人,你有尊重過嗎??

明白跟你或你的元老好友在76對著干是不會有支持的,但我在76都是希望找投契的人討論,求教,起碼小弟一直沒犯版中規章,但就因為跟尊貴的"你們"意見不同而要被視為loser,  其實真的什過份呢。

尊貴的版主或版管們,雖知你們都非常忙碌,但小弟不是攪事分子,只希望76真的可以說到做到,尊重他人,理性分享。

謝謝。

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
hkbeachboys + 10 + 10 絕對認同
ahnel + 20 + 20 師兄, 留番D氣, 有D人係不可理喻~.

查看全部評分

禁止發言

電影版揸fit人

禁止發言

電影版揸fit人