設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: jamesbond168

[原聲大碟] BEGIN AGAIN

專業玩家

昨日睇完套戲, 今日忍唔住去搵隻OST
但去到信和竟然幾乎賣哂
但我最唔喜歡 態度(我覺得)最唔好的地庫角位細舖竟然仲有
而且仲要貴左幾蚊

唔知呢隻係港版定師兄們講的歐版呢

不過乜版都無所謂, 好聽就得

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
lamwaikit007 + 10 + 10

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

ryan2012 發表於 2014-9-7 03:45
昨日睇完套戲, 今日忍唔住去搵隻OST
但去到信和竟然幾乎賣哂  
但我最唔喜歡 態度(我覺得)最唔好 ...

師兄個隻是港版。因為左下角寫著 MANUFACTURED AND PRINTED IN HONG KONG。

ENJOY THE MUSIC。

專業玩家

lamwaikit007 發表於 2014-9-7 04:02
師兄個隻是港版。因為左下角寫著 MANUFACTURED AND PRINTED IN HONG KONG。

ENJOY THE MUSIC。 ...

咁唔知歐版係咪都同港版一樣多左果幾首歌呢

定係再另外的歌 ?

信和果到1/f & 地庫都賣哂 (除左果間.....)

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

ryan2012 發表於 2014-9-7 04:27
咁唔知歐版係咪都同港版一樣多左果幾首歌呢

定係再另外的歌 ?

http://post76.hk/forum.php?mod=v ... &extra=page%3D3

歐版和港版的歌目沒有分別。你可以去看第7個回應。

我貪D聲會好D,所以買美版,但少幾首歌。

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

lamwaikit007 發表於 2014-9-7 09:45
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=197191&extra=page%3D3

歐版和港版的歌目沒有 ...

where can i buy 美版! Thx!

1萬

白鑽玩家

nippon 發表於 2014-9-23 00:27
where can i buy 美版! Thx!

當日我是在銅鑼灣 HMV買,但只有一隻。你可以試去其中一間HMV問還有沒有存價。

樓主則好像是 香港唱片買。

1萬

白鑽玩家

再早段時間是有歐洲版賣的,但現在只剩下港版發售。

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

lamwaikit007 發表於 2014-9-23 01:05
再早段時間是有歐洲版賣的,但現在只剩下港版發售。

之前已買了港版,就是覺得音質一般,所以想買美版!

1萬

白鑽玩家

nippon 發表於 2014-9-23 22:20
之前已買了港版,就是覺得音質一般,所以想買美版!

美版也是一般。可以省下金錢。

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

lamwaikit007 發表於 2014-9-23 22:23
美版也是一般。可以省下金錢。

多謝提醒!Thanks!