設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 4Ktv

本周最熱帖 早晨午安晚安 點解呢D帖日日都係本週最...

2萬

白鑽玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

Good night & sleep tight......!!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

其實我都明白大家對76既不滿既, 不過有好多時真係冇咁多時間睇哂D POST, 所以只有收到REPORT, 或收到投訴, 再睇下情況先決定點做呢, 始終呢度好多版主都各有正職, 大家一忙起上黎, 上76既時間真係買少見少, 而小瑟同WIL總, KEN總三個就更加係忙緊對外既大大小小事務, 已經全日24小時都唔夠用, 聽到吉兄講, 好多貼相, 有分享內容既就冇人理, 但早晨早抖既帖就有分加, 呢點我自己都真係好唔想有呢個CASE, 不過有時日頭傾左好多野, 晚上返到屋企睇76既MAIL, 覆MAIL都可以攪到2-3點, 實在唔會有太多時間可以做版務, 所以當日真係好想吉兄你幫手做版主一職..........

不過亦都明白, 一做版主大家就覺得好似冇哂自由, 唔可以自由討論, 唔可以暢所欲言, 所以知道搵大家做版主其實真係談合容易呢...........

真係既, 如果各位係76上看到有不公平, 又或者有人出左D正帖應該加以獎勵既, 不妨直接 PM我, WIL總或KEN總, 我地一有時間就會做有關既事務的.

我地都好希望大家可以有一個覺得開心分享既地方, 而唔係覺得心淡既地方........

再三多謝大家依家仲係76呢個POST內, 講出大家心中話!!!!

評分

參與人數 5威望 +50 金錢 +40 收起 理由
agic + 10 + 10 絕對認同
Norman + 10 + 10
4Ktv + 10 絕對認同
sunboy + 10 + 10 Very good
阿正 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄,承蒙大版主錯愛真係愧不敢當,小吉何德何能怎能擔此重任,眾版主勞苦功高,創造76這片虛擬樂土給我們,已為我們平日單調乏味的生活增添了不少色彩,十分多謝你們的努力

小吉亦明白版主們的難處,的而且確不能毎日無時無刻地翻閱所有貼子加以點選,但公平公正的處事方式卻不能看輕,雖然好難做到絕對公平公正,但其實本著逆地而處和將心比已的心態去處理問題已經很不錯了,來投訴的不一定是攪事者,若要攪事又何必投訴,而且生殺大權操於你手,衹是看能否服眾罷了

就以今次有版友投訴吹水區太多早晨貼一事,我覺得該版友衹是針對事而非針對人,出發點大致上合情合理,但管理層不加思索便把投訴者封殺,做法殊不合理,正所謂愛之深,責之切,小弟唯有冒著負上攪事者之名來闡悉道理,以免歪理當道,惡狗抬頭,壞了76的明聲,希望小瑟兄三思為盼

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +30 收起 理由
+ 10 + 10
agic + 10 + 10 一定要加分
Norman + 10 + 10 絕對認同
4Ktv + 10 絕對認同

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

謝謝小瑟大王跟進

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

阿正 發表於 2014-7-10 01:14
謝謝小瑟大王跟進

誠為76版友之福

評分

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

sunboy 發表於 2014-7-9 11:14
4KTV hing...........his aim is getting marks and upgrade only.............

his aim is getting marks and upgrade only

評分

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

4Ktv 發表於 2014-7-10 01:24
his aim is getting marks and upgrade only

In principle, his act is no problem.......... but no need to issue new post everyday to mess up the forum

評分

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

sunboy 發表於 2014-7-10 01:04
小瑟兄,承蒙大版主錯愛真係愧不敢當,小吉何德何能怎能擔此重任,眾版主勞苦功高,創造76這片虛擬樂土給我 ...

吉兄,未知何事你會覺得我係封殺左4ktv呢?? 我只係殺左佢一個有粗口鞋音既鎮, 其實我一個都冇郁過喎, 討論,比意向,投訴我不嬲都有收架, 好多老中青版友都有PM我比埋LINK我話邊個POST有粗口,邊個POST有喊野,但我屏蔽左之後都會覆一次話咩問題會屏POST, 呢點我諗一定會做足的呢。

其實我一哈都唔覺投訴係攪事, 我仲好開心有人反映問題,就早晨帖來講, 我地依家先知原來咁多人覺得影響左其他人出帖既意欲,呢個意見絕對係好事,我地亦都希望跟進, 不過比D時間我地溝通一下,好快會有定案。

另外其實另一問題政治帖我地都想緊點處理, 我個人本住自由之風本來都唔想多加左右,不過近年大圍氣氛其實都唔多好,呢個Topic我地都想聽下大家既意見呢。
(Post76 Android 手機版送出)
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章

小瑟 發表於 2014-7-10 08:25
吉兄,未知何事你會覺得我係封殺左4ktv呢?? 我只係殺左佢一個有粗口鞋音既鎮, 其實我一個都冇郁過喎, ...

好快會有定案  
waiting your action!
山無稄, 地無缺, 才敢與76絕!

5萬

總版管

HOHOHO 發表於 2014-7-10 10:27
好快會有定案  
waiting your action!

如果定立每日只可一個早晨post,  以當日最先為第一個, 其黎就會合併或删帖, 呢個方案大家點睇???
(Post76 Android 手機版送出)

Post76玩樂網.