設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: blacklist

[討論] 新手討論: 威馬地盒 VS PAC黃金地盒 VS 農夫地盒

高級玩家

william02 發表於 2014-6-20 15:31
個價真係唔錯,仲送線,雖然多數要換....如果唔係無咩位,都好想整個細盒俾DAC用....不過已經用緊IUSB PO ...

邊道睇到個價?有冇網

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

baki1105 發表於 2014-6-20 15:33
邊道睇到個價?有冇網

我係雜誌睇到咋....我睇下有無網上版

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

william02 發表於 2014-6-20 15:31
個價真係唔錯,仲送線,雖然多數要換....如果唔係無咩位,都好想整個細盒俾DAC用....不過已經用緊IUSB PO ...

唔關事, 小弟書房用緊iUSBPower + 雙頭USB, 再用細地盒都有效果, 2件事嚟~~!! {:9_423:}

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
pac + 10 + 10

查看全部評分

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

邊道睇到個價?有冇網

評分

參與人數 1威望 +9 金錢 +9 收起 理由
william02 + 9 + 9 好快!!!...點解我評分最多9...

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

邊道睇到個價?有冇網

搵唔到link....俾張雜誌廣告吧...

希望無違規吧
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 1金錢 +10 收起 理由
obee + 10 我都用晒評分了.

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2014-6-20 15:40
唔關事, 小弟書房用緊iUSBPower + 雙頭USB, 再用細地盒都有效果, 2件事嚟~~!!   ...

好毒的回應....

師兄你點駁的,小弟想參考下

高級玩家

william02 發表於 2014-6-20 15:42
好毒的回應....

thank you

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

william02 發表於 2014-6-20 15:42
好毒的回應....

都無咩特別, 一條viablue USB由電腦出經iUSBPower + iFi Gemini雙頭線入DAC, 農夫細地盒接自製cat7線出RCA頭入XDAC既同軸位做signal ground啫, 好過就咁viablue USB直出XDAC~~!!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

即係USB全部照IUSB 本身接法,但加條線接本身同軸INPUT 的位接落地盒?

3萬

白鑽玩家

william02 發表於 2014-6-20 16:31
即係USB全部照IUSB 本身接法,但加條線接本身同軸INPUT 的位接落地盒?

係, 因為本身iUSBPower同 iFi Gemini雙頭線都無地線接頭, 唔係好似農夫或者馬爺USB線咁本身就條地線接地盒, 所以分開無謂亂咁搞, 始終唔係原作人立亂加嘢搞亂檔唔係咁好....

2013-11-12 04.42.32.jpg
(借馬爺圖一用)