設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[1080高清電視] 我認我窮,又貪慕虛榮。所以入了 x50 Air

進階玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
入手之後又擔心無片源,收唔到香港訊號。
送貨慢就出晒名,出貨後又驚多死點有問題。
搵間貨運又驚佢同我跌爛撞爆。
一個月後卒之送到屋企。一切順利。開機後一切非常滿意。
大家有問題歡迎問我,我儘量解答。
20140527_213257 (Large) (Medium).jpg
20140527_214001 (Large) (Medium).jpg
20140527_214407 (Large) (Medium).jpg
20140527_221216 (Large) (Medium).jpg
20140527_222320 (Large) (Medium).jpg
20140527_224035 (Large) (Medium).jpg
20140527_224048 (Large) (Medium).jpg
20140529_201220 (Large) (Medium).jpg
20140529_201300 (Large) (Medium).jpg
20140529_201355 (Large) (Medium).jpg
20140529_201537 (Large) (Medium).jpg

評分

參與人數 5威望 +50 金錢 +50 收起 理由
小瑟 + 10 + 10
chhanthony + 10 + 10
hkttf + 10 + 10
臭鼬鼠 + 10 + 10 一定要加分
bigair + 10 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

請問係边到買?同價錢?

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

恭喜師兄~

專業玩家

睇香港TV有冇提升高清水平?
(Post76 Android 手機版送出)

專業玩家

睇無線五個台同亞視五個台要加機頂盒先睇到嗎?
4K睇1080p畫質有提昇嗎?

進階玩家

請問係边到買?同價錢? <-- 樂視官網官方價,第一批15000台時搶的。其實都唔難。係比錢麻煩o的要換錢入淘寶。
睇香港TV有冇提升高清水平? <-- 提升高清水平好主觀。第一我原來係用pan 記46吋plasma,而我46吋o既1920x1080已經出到。就當直升50吋,點對點理論上都係闊o左。升頻應該解決唔到訊號源本身就係高清o既限制。另外一提,plasma 黑色就係黑色,睇耐眼都唔會唔舒服。letv 係lcd,背光係比plasma強好多。我感覺係光o左,但睇得耐係比較倦。
睇無線五個台同亞視五個台要加機頂盒先睇到嗎? <-- 無機頂盒之下,公共天線睇番晒我之前睇緊果o的台。
4K睇1080p畫質有提昇嗎? <-- 同上。我覺得係差唔多

進階玩家

wewunwun 發表於 2014-6-1 12:56
請問係边到買?同價錢?

忘了講,官網只送大陸。我寄了去集運果度再大件運輸回來。價錢只係二百幾。但過程真係好擔心因為我無打箱。

黃金玩家

是否收到佢自己本身嘅節目
如球賽等等!
dragonball911

進階玩家

dragonball911 發表於 2014-6-1 13:03
是否收到佢自己本身嘅節目
如球賽等等!

佢地有版權o既球賽,你可以你兩年會藉就可以睇。好似nba咁。
如果你未登入未激活,好似我咁,就見到兩個茂利著西裝,貌似睇緊波講評述,但無波睇。
足球未試過。

黃金玩家

wewunwun 發表於 2014-6-1 13:22
佢地有版權o既球賽,你可以你兩年會藉就可以睇。好似nba咁。
如果你未登入未激活,好似我咁,就見到兩個 ...

請報告一些激活后的資料
因擔心香港ip,就算激活都冇得睇!
dragonball911