設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ricky31425

8仔真係咁好??

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

我係一過來人,只係想大家有一個,能令大家開心舒服吹水地方
http://www.post76.com/discuss/vi ... p;extra=&page=1

星級玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

maner394 兄是我地AV鐵漢
TV  :Pansonic 42PY800 PLASMA
AMP:Pionner VSX-LX51
BDP : Pionner 4110
SPK :MA BR5 + BRLCR + BRFX
SUB :SunFire HRS-12
STB :MTV3000
PB   :Sine 30A

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

師兄唔好咁諗呀,呢到歡迎各版友發問任向有關 高清家庭影院與硬件問題,不論問題幾簡單同幾複習,都好歡迎發問,也是這裏風格之一,千祈唔好覺得無聊呀,呢到好多師兄好熱心幫新手,好歡迎多D出post 同發問 ...
maner394 發表於 2-9-2009 11:25

欽敬~欽敬~
亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

maner兄令我想起自己的座右銘"己所不欲,勿施於人".
再要向maner兄敬禮.{:1_337:}

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

講得好.....小弟就係鍾意呢度風格, 討論理性一點, 而且post絕大部份都係講返av, 其實早期好幾個論壇都唔錯, 但後來涉及商業味太濃, 排斥非我族類, 再加上越來越多無厘頭post, 現在我已好少去睇!
早前, 睇見佢地針對性地講 (非討論) mk 同 m&k made in china問題可見一斑, 我買av野好簡單, 聽聲收貨, 價錢合理, 我理得佢mk , ck 定 pk, 我用呢個價錢佢俾到我想要嘅我就ok.....
made in china 更加諗唔到唔支持的理由呀 ! 因為我是中國人

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

講得好!!支持你!!

進階玩家

我用緊victor,聽講都係同8仔一樣料.我個人覺得都唔錯.
絕對支持maner394,我都係因為76有d咁既CHING我先會每日上黎睇下有乜野學.試過其他地方問完野後俾人話完又得唔到答案,再睇多廿幾個post都學唔到野.

進階玩家

我用緊8仔雙tuner內置500G, 不幸地不足一年.....我已換了兩把風扇, 間中要reset, 否則不能快過....其它無什麼.

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

maner兄令我想起自己的座右銘"己所不欲,勿施於人".
再要向maner兄敬禮.{:1_337:}
raymond430 發表於 2009-9-2 19:21
唔敢當.......唔敢當
不過........師兄呢個 icon 係 "{:1_337:}" 係小人呀......

http://www.post76.com/discuss/vi ... hlight=%2B245141525
溫馨提示~(轉載 245141525兄)

想講講一個我之前都犯過o既錯誤,多得jj兄(lkljason)提點,將我更正過來!
但最近發現有版友犯同樣錯誤,現在此提提大家:
好多朋友為表示讚賞,想俾個手指公/,但係好多時用錯咗呢個{:1_337:} 其實呢個icon應該係中指嚟嫁!呢個雖然無乜人用{:5_72:} ,但係都係!
大家無好用錯啊~!

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

各位ching講既野,令到小弟十分感動!!
ricky31425 發表於 2009-9-2 18:05

我都係用緊8仔係跟機送既HD2008 ,夠哂Cheap 但我一樣同佢換哂d 一出一入既TV線,同埋HDMI線! 而家咪一樣睇得咁開心!