設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: PCMM1

[DAP播放器] [開箱] 性價比高得嚇人的DAP - Hidizs AP100

進階玩家

chowyeung 發表於 2014-7-28 17:58
我決定買部, 今日去DXA, 太早未開門, 落個空....
冇玩portable player / 炸彈好耐, 打算入部ap10 ...

Chowyeung 師兄都對呢部機仔有興趣....性價比真係非常非常之高. 小弟的 AP100 固件係 067CN 在購買時店方已幫我升埋了.
續之前的報告 AP100 run 左60個鐘已經和新開時有明顯分別, 音場打開左無當初咁 "焗" 一星期後會詳細打接枱擴測試報告, 第一對用 FA hope6 主力聽動感強人聲靚的 Mariah Carey 24K gold CD. 接著是 HD600, 最後是我的至愛 W5000

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

仲未有時間去返舖頭升級新固件 ,
微博上有人話新固件有新bug ,唔知ching
有冇發覺有乜唔妥?

進階玩家

回 482#
玩左咁耐只 hang 過一次要熄機再開因按鍵太心急太快,之後就無咩問題。

新仔玩家

pcboydaniel 發表於 2014-7-29 12:03
回 482#
玩左咁耐只 hang 過一次要熄機再開因按鍵太心急太快,之後就無咩問題。 ...

師兄今日幾錢?上個月係1650。

銀級玩家

享受音樂給自己的自由空間

chowyeung 發表於 2014-7-28 17:58
我決定買部, 今日去DXA, 太早未開門, 落個空....
冇玩portable player / 炸彈好耐, 打算入部ap10 ...

真想不到這台PLAYER
可以令chowyeung兄有興趣入手

chowyeung兄你入手未啊??
好聲音
沒有最好,只有更好。
不是追求器材價格,而是講求器材配搭。
不是只聽音質音色,而是符合個人口味。
不是只看音評吹噓,而是親身耳聽為實。
PCMM1 Jun09

銀級玩家

享受音樂給自己的自由空間

joeny 發表於 2014-7-29 11:28
仲未有時間去返舖頭升級新固件 ,
微博上有人話新固件有新bug ,唔知ching
有冇發覺有乜唔妥? ...

067暫時未試過hang 機 / 使用上出現問題

未知是新bug是指甚麼bug呢
好聲音
沒有最好,只有更好。
不是追求器材價格,而是講求器材配搭。
不是只聽音質音色,而是符合個人口味。
不是只看音評吹噓,而是親身耳聽為實。
PCMM1 Jun09

銀級玩家

PCMM1 發表於 2014-7-29 16:01

還未, 可能明天.
見大家話lineout掂, 就十分有興趣!!
舊時玩iPod, iMod, 炸彈... 已成歷史了。對上一次買portable player, 都只係Sansa clip+.

見到有師兄話$1650, 請問邊間? PM小弟好嗎?
Schiit Jotunheim, Sennheiser HD600, Neumann KH120A, Tecsun PL-310ET.
ZiShan Z3, ---.

銀級玩家

金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

師兄,邊度$1650
可以pm 我嗎?

新仔玩家

見到有師兄話$1650, 請問邊間? PM小弟好嗎?

新仔玩家

PCMM1 發表於 2014-7-29 16:01

依部機我都有買黎用 我試過其實機 唔係我心水如dx50 dx90
(Post76 Android 手機版送出)