設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[討論] 《Watch_Dogs》中文版確認為"修正版" (95樓~絕望的真相)

星級玩家

Alanken1997 發表於 2014-5-17 09:06
藍笌鍵盤珍藏版ok喎
(Post76 Android 手機版送出)

唔知中文版有無,我都覺得ok

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

[YoutubeHD]1hpU_Neg1KA&feature=youtube_gdata_player[/YoutubeHD]
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

海盜 發表於 2014-5-17 16:01
唔知中文版有無,我都覺得ok

中文版得鐵盒版同PS4同捆版

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

聽聞1080都無

鉑金玩家

1080/24P 發表於 2014-5-18 17:15
聽聞1080都無

唔洗聽聞啦, 已CONFIRM無1080p...

喺PS4行900p, 30fps~~

鑽石玩家

算啦當年mgs4米又係咁~當初公佈同隻game出黎既時候都有出入~但係我覺得主機平台比起pc版都有個優勢~因為音效上會比pc版容易做得好

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

NETDSL0100 發表於 2014-5-19 13:41
算啦當年mgs4米又係咁~當初公佈同隻game出黎既時候都有出入~但係我覺得主機平台比起pc版都有個優勢~因為音 ...

與其話音效卡有優勢,倒不如話家用機比PC方便好多。買部機返黎,開發商同佢做優化,玩家只係更新就可以。PC心態下下要升顯卡。Nvidia果D一出新系列舊卡就停driver,格硬更新又會crash。 PC唯一好處就係兼容性高,新OS大至上都兼容到舊game。用埋Steam基本上一機玩哂。

MGS4哩類大作唔好話係Alpha階段嘅gameplay,有時就算係prototype都要拎出黎示人。始終話題持續性等同長期宣傳。既然講得上係Alpha或者prototype,業界標準就可以任改的。但就算係Beta或者接近出街版都會有畫面出入,佢部開發機機能比零售版勁得多,若果佢cap開發機畫面/片段係基本上屈機。哩個問題無論家用機定PC都係咁。加上哩D畫面野都有唔少商業決定係入面。多平台game愈易出事。所以打機唔好為畫面,畫面只係糖衣,gameplay先係決定你玩定放嘅關鍵。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
michael.t + 10 + 10 講出我心聲

查看全部評分

鑽石玩家

@肥狗仔@ 發表於 2014-5-20 01:06
與其話音效卡有優勢,倒不如話家用機比PC方便好多。買部機返黎,開發商同佢做優化,玩家只係更新就可以。 ...

電腦版唔知要用幾錢植部電腦出黎先可以特效全開

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

仆~原來家用機版本身就有中文的。三大媽果邊已經將X360原生中字文件抽左出黎。咁點解要遲一個月出,唔係又玩解鎖嗎~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

@肥狗仔@ 發表於 2014-5-25 23:10
仆~原來家用機版本身就有中文的。三大媽果邊已經將X360原生中字文件抽左出黎。咁點解要遲一個月出,唔係又 ...

知道啦,搞到好多玩家發脾氣,包括我
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140