設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[真無線耳機TWS] 開箱 Sony MDR-HW700DS

進階玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
上年產物都唔係新野黎, 不過上個月出左BONUS, 個袋有少少錢就走去買下玩具. 上AMAZON訂左呢隻野, 又俾我訂到喎, 可能因為呢隻香港罪大惡極無入啦. 連運費三千鬆啲.

其實用左一個禮拜左右, 模擬多聲道佢都自係咁, , 估唔到低頻佢又唔會肥. 佢都支援到24/192可以聽下歌仔. 人聲夠前, 係樂器唔夠金屬感.

接收力強, 我戴住去排毒隔兩度門都收得好好.

外盒

外盒

乜都有齊咁濟

全日文說明書同保用證

合照

所有功能都可以係耳機度用

其實你戴上頭佢就會開機, POWER制都好少會掂

內置鋰電

耳綿都幾舒服, 只要你隻耳唔係好大隻的話....佢都算輕, 戴耐啲都唔會好攰

POWER ON!

NEO X就佢新既9.0功能, 不過我輸入得7.1, 所以唔知係咪真係有用

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

The original power adaptor is it suitabe for HK use?  Thanks!!

進階玩家

josephm 發表於 2014-3-26 14:58
The original power adaptor is it suitabe for HK use?  Thanks!!

no worry, it comes with a universal transformer. but you should buy a travel adapter (2-pin to BS plug).

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

May i know the use of "Voice" mode for?

進階玩家

t1174 發表於 2014-3-26 17:39
May i know the use of "Voice" mode for?

stereo mode that put emphasis on clearer human voice.
there is an 'off mode' for normal stereo playback.

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
t1174 + 5 一定要加分

查看全部評分

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

我都好想買但請問環曉聲是否真的可以?  有5.1前後左右嗎?

專業玩家

這隻在信和一些GAME店有賣的沒記錯價錢也是三千鬆D
我DS7100和DS7500也是在這間買價錢比一般耳機店平但不要期待會有售後服務
不過我由DS7100開始一直也是等緊ATH-DWL5500出新款不過到現在也是全沒消息

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

進階玩家

gundamz 發表於 2014-3-30 22:07
我都好想買但請問環曉聲是否真的可以?  有5.1前後左右嗎?

聽到前後左右咁囉, virtual surround 黎咋.  打機的話, 若果SOURCE 本身可以開 prologic IIz 會好好多.
你SOUCEE係咩編碼佢都會用返咩解碼, OSD有得SHOW返出黎.
順帶一題, 佢光纖都食到192/24.

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

thx, 若前後真的分到、已經好唔錯啦、我都係睇戲多