設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 當投影雞遇上美色

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
小弟有感而發, dry talk 一吓, 讀得書少, 或用詞不當, 不喜狂插又得~!

有時玩av就係咁衰
叫自己停吓先唔好咁趕換野
儲吓錢等d機呀線呀run吓
但係自己又唔爭氣
一見到美色就仆上去
結果搞到週身傷晒
尤其係個銀包, 得番張百達do番屋企
就好似比人打劫咁款

見咁多師兄也有用條O記線
心痕痕又整左條
一插落去同之前嗰條用開既銀線+白金頭插分別唔大
(心諗係咪未煲呢... )
放左o係電腦度用左幾日
變化都係差唔多
所以把心一橫走去揾d美色解決一吓

用開sine就用埋啦, 貪佢整過易上手
揾把7尺梯琴高6尺
個clipsal面板係要整爛佢先肯lut出黎
根住之後既功夫就easy好多~ 記得熄大電掣就萬無一失了

日本既美色我唔敢講係好唔好
幾舊水汁左劑好似唔多出野喎 (心諗呢d又要煲 ~)
咁用左咁多早之去食d堅野啦 (其實都係買d bluray碟啫 )
插左美色係有d唔同既, 但係1k野可以換到幾多快感呢?
小弟呢個基屎就真係唔多嘞~光左少少(又係心理?)   
當然可能之前用左半年既線都唔差或相等級數又未定
又或者個美頭係要用落先有高... 級數既表現 ~ 啩!
用番幾個月先算lu

我就覺得以用美色(式)牆身蘇for投影雞
相信以畫汁黎講(唔計保險嗰尾野)係會利多於幣既
嗰1k美色就點都解決左小弟心理上既需要啦
又或者用番d雞野時會發現 eee...d佳麗皮膚既膚色咁粗咁嘔既~

玩AV, 好考自我控制, 有得有失, 交吓學費, 樂在其中
百樣配搭, 沒有一定, 試過就知以後點玩
新手既師兄想插美式可以以小弟既貓論作為小小既guideline
就算唔換美式也一樣可以玩得出神入化
要enjoy av, 唔係比av玩番你轉頭!

評分

參與人數 15威望 +82 收起 理由
girbaud + 1
classyking + 1 z
HP2210 + 10
chhanthony + 10
ckman0302 + 5
avmilk + 10
hintel + 10
小瑟 + 10
yin206 + 4
matta722 + 2
timmywan + 5
maner394 + 2
wil-wil + 6
edhuen + 2 好毒呀!
245141525 + 4

查看全部評分

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

@O@好毒.....毒人唔用美色

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

呢D嘢,我唔會試嫁!

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

師兄 004幾銀呀, 上次去秋記要680

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

呢D嘢,我唔會試嫁!
245141525 發表於 2009-8-21 18:45

試啦.....家駒都會支持你

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

不過小弟間屋冇你咁靚啦

pinkhung .....羅30萬黎同你攪佢...一定掂

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

試啦.....家駒都會支持你 x 3

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

試啦.....家駒都會支持你
火機 發表於 21-8-2009 18:49
試啦.....家駒都會支持你 x 2
hkp1196 發表於 21-8-2009 18:54
試啦.....家駒都會支持你 x 3
maner394 發表於 21-8-2009 18:57

關家駒咩事......
亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

美色(式)對聲音改善更為明顯, 用過就返唔到轉頭...............
hkp1196 發表於 2009-8-21 18:36

好認同, 換美頭美socket嗰次比player/amp/sub既feedback係比今次淨畫大

銀級玩家

師兄 004幾銀呀, 上次去秋記要680
火機 發表於 2009-8-21 18:49

5XX於SSP