設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Batman: Arkham Knight

鉑金玩家

gashapon 發表於 2015-7-14 08:48
上網睇unock knightfall只需7個就得, 但要完成全部side missions先有結局睇喎. (我都唔太sure是否真實,  ...

咁睇嚟應該唔關我玩NORMAL / HARD 嘅事~~

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

hugomember 發表於 2015-7-14 14:01
咁睇嚟應該唔關我玩NORMAL / HARD 嘅事~~

我玩緊NG+ mode, 我今次會試下玩晒個故事先至去做side missions~ 睇下有咩分別~

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

8 月出~

skins pack:

89 batmobile~

ps: 等了成晚都未有batgirl DLC....又話14號出...

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

gashapon 發表於 2015-7-15 01:29
8 月出~

skins pack:

鬼佬出左啦,HK PSN係要慢人幾拍架啦。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

marcolau 發表於 2015-7-15 07:49
鬼佬出左啦,HK PSN係要慢人幾拍架啦。

真係好慢....之前send e-mail問佢地有關Justice League 3000 skin 的問題(只係問香港其實有定無) 佢到依家都仲未答.

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

gashapon 發表於 2015-7-15 08:48
真係好慢....之前send e-mail問佢地有關Justice League 3000 skin 的問題(只係問香港其實有定無) 佢到依 ...

佢地班 CS 好唔惦,根本唔識解答問題。
我買隻 Trials Fusion 特別版連 season pass ,六個 DLC 一出係有的 dl 架,但玩唔到,鬼佬玩緊我地就等,到人地玩 dlc 2 我地先玩 dlc  1,人地玩 3 就我地先玩 2 ,搞到我冇心情玩埋佢。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

marcolau 發表於 2015-7-16 00:48
佢地班 CS 好唔惦,根本唔識解答問題。
我買隻 Trials Fusion 特別版連 season pass ,六個 DLC 一出係有 ...

昨晚行完書展回家見到已經有得download batgirl DLC了, 不過由於太攰所以試o左一陣就算. 我見全世界 PSN都有咁o既事, 有d一早就出o左, 有d國家就要等. 反而以前玩開PC版的game就真係大家都同步有得玩~

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

最後一個?號任務在哪

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

kenlaw1228 發表於 2015-7-16 09:34
最後一個?號任務在哪

圖太細我睇唔到你進度去到邊. last 一個race track 在 Miagani Island Ferry terminal果度, 完成之後去返孤兒院有最後一關要過. 之後riddler會坐上部機械人等你拎晒所有trophies就會同你決鬥. 打低佢就可以捉佢回GCPD完成整個mission.

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

kenlaw1228 發表於 2015-7-16 09:34
最後一個?號任務在哪

呢個幾PK下 要搵晒所有謎語人243個謎語先會Unlock